Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local al comunei Mihai Viteazu, județul Constanța, convocat în ședință ordinară. Ce se va discuta (document)

ro

26 Aug, 2021 09:36 1233 Marime text
la solicitarea prefecturii constanta sapte hotarari ale cl mihai viteazu revocate document 611753
  • Consiliul Local al comunei Mihai Viteazu, județul Constanța, a fost convocat în ședință ordinară, pe data de 30 august, ora 09.00. 
„În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 136 din 24 august 2021 se convoacă sedinţa ordinară a Consiliului local comunal Mihai Viteazu, care va avea loc luni, 30 august 2021, ora 09.00, la sediul comunei Mihai Viteazu, sala de consiliu, cu următorul proiect de ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de sedinţă pentru lunile septembrie - noiembrie 2021. 

Inițiator primar — Grameni Gheorghe

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii execuției de venituri şi cheltuieli pe anul 2021- trimestrul 11.

Inițiator primar — Grameni Gheorghe
 
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021.

Inițiator primar — Grameni Gheorghe

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordarii unei sume de bani din fondul de rezervă bugetară constituit în bugetul local pentru sprijinirea unor persoane fizice aflate în situație de maximă dificultate.

lnițiator primar — Grameni Gheorghe

Documentele înscrise în Proiectul Ordinii de zi a şedintei sunt puse la dispoziţia consilierilor locali ai Consiliului local comunal Mihai Viteazu, în format letric şi/sau electronic.

Proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi, însoțite de documentele prevăzute de lege, se trimit spre avizare Comisiei de specialitate nr. 1 şi nr. 2 a Consiliului local comunal Mihai Viteazu, care se va întruni în confomitate cu prevederile art. 125-126 din OUG 57/2019 privind Codul adminsitrativ astfel încât avizul comisiei să se transmită secretarului general al unităţii/subdiviziunii administrativ - teritoriale, care dispune măsurile corespunzătoare înaintării lui către consilierii locali şi către inițiatori, după caz, cel mai târziu in ziua şedintei.

Cu privire la proiectele de hotărăre trecute în proiectul ordinii de zi menționat, se pot formula şi depune amendamente în condițiile art. 138 alin. 12 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii