Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:03 29 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un eveniment cultural cu scop caritabil „Marele Bal al Constanței” - evenimentul de poveste al primăverii

ro

13 Feb, 2020 00:00 4371 Marime text

Luna Mărțișorului debutează cu un spectacol ce va readuce atmosfera de basm de odinioară, la Pavilionul Expozițional Constanța, sâmbătă, 7 martie.

„Marele Bal al Constanței” este evenimentul primăverii dedicat atât doamnelor și domnișoarelor, cât și iubitorilor de muzică clasică și reunește prestigioși soliști de operă alături de orchestra și corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, sub bagheta talentatului dirijor Ionuț Pascu.

Va fi un regal de partituri din repertoriul internațional, dar și o diversitate de ritmuri precum valsuri, tangouri sau canțonete precum și piese celebre de dragoste ce aparțin unor artiști celebri la nivel mondial: Celine Dion, Tom Jones, Elvis Prestley, Engelbert Humperdinck, Frank Sinatra sau Andy Williams. Biletele sunt disponibile pe platforma www.iabilet.ro, la prețul de 300 lei.

„Ne-am dorit să reamintim constănțenilor de prestanța evenimentelor de odinioară și totodată să le oferim doamnelor un cadou de neuitat. Am vrut să ne întoarcem puțin în trecut, atunci când petrecerile aveau o eleganță aparte. Pornind de la ținutele invitaților, artiștii, meniul selectat și decorurile – totul ne va transpune, pentru câteva ore, într-un basm. Cred că este important să readucem publicului constănțean meloman un repertoriu de top și totodată variat, artiști de elită – într-o atmosferă festivă, unică. Consider că astfel de spectacole se adresează unor categorii speciale de spectatori și, totodată, cred că acest eveniment va deveni o tradiție aici, la Constanța” declara Doina Voivozeanu, directorul general al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

„Va fi o atmosferă de vis. Propunem constănțenilor un eveniment aparte, o sărbătoare a doamnelor, a bunului gust și a muzicii clasice. Ținuta recomandată este cea elegantă, iar invitații sunt așteptați la Pavilionul Expozițional Constanța începând cu ora 19:00. Pe lângă un spectacol de excepție, îi vom aștepta pe constănțeni într-o atmosferă de sărbătoare, cu un meniu creat exclusiv pentru acest eveniment, dar și un ring de dans potrivit pentru toți care doresc să își invite partenera la un vals. Ne-am gândit la toate aspectele, pentru că acest Bal să devină un eveniment de referință pentru orașul nostru”, susține Ionuț Pascu, reprezentantul Aida Events.

Cu ocazia evenimentului, vor fi donate către Pavilionul Expozițional Constanța două ecrane uriașe LED, foarte utile în prezentarea acțiunilor viitoare.

Sumele obținute din vânzarea biletelor pentru „Marele Bal al Constanței” vor fi folosite pentru susținerea unor proiecte ale Direcției Județene de Protecție Socială Constanța. Pentru mai multe detalii, sunt disponibile numărul de telefon 0722.287.520 și/sau adresa de email johnpascu@yahoo.com.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii