Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul concert al formaţiei Hi-Q, în această seară, în staţiunea Mamaia

ro

31 Jul, 2014 12:53 1618 Marime text
Pe 29 iulie, formaţia Hi-Q a împlinit 18 ani de la înfiinţare, iar cu această ocazie, membrii trupei au anunţat oficial ultimul concert, ce va avea loc în această seară, de la ora 20.30, la Crema Beach din staţiunea Mamaia. În cadrul concertului, Dana, Florin şi Mihai vor cânta toate hit-urile trupei din 1996 până în prezent. Dintre acestea amintim „Un minut”, „Totul va fi bine”, „Cât te iubeam”, „Gaşca mea”.
 
„Un vis al unor liceeni de 16 ani a ajuns să cucerească inimile românilor şi să schimbe istoria televiziunii de divertisment. Emisiunile „Totul va fi bine" de la mare şi de la munte au fost lider de audienţă timp de şapte sezoane. Apoi, hiturile Hi-Q au ajuns pe prima poziţie a topurilor de opt ori. În aceşti ani, muzica a ajuns live la voi de peste 1000 de ori (la concerte). E momentul să vă spunem din suflet: vă mulţumim pentru tot! Pentru tot.", a anunţat trupa pe pagina oficială de Facebook.
 
Dana Nălbaru, care, în prezent, lucrează la un album solo, şi-a invitat fanii la ultimul concert live al trupei: „Dragii mei, vă invit la un ultim concert Hi-Q, să ne amintim împreună de anii noştri de început şi nu numai, să cântăm împreună cele mai frumoase piese ale trupei şi să ciocnim în cinstea celor 18 ani de muncă şi bucurie. Îmi doresc ca, alături de Mihai şi Florin, să pot aduce pace, iubire şi multă veselie în sufletele voastre în seara de joi, 31 iulie. Vă aşteptăm cu drag!". 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii