Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:02 27 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Strauss Festival Orchestra Vienna” vine la Constanța

ro

10 Dec, 2018 17:18 651 Marime text

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța aduce pentru publicul tomitan un spectacol inedit. Este vorba despre Strauss Festival Orchestra Vienna, prin concertul „Vienna Classic Christmas” care va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, sub bagheta maestrului Willy Büchler.

Dirijorul vine în România pentru al zecelea an consecutiv să încânte publicul cu muzică autentică vieneză. Concertul este unul aniversar, dar și dedicat sărbătoririi Crăciunului.

Evenimentul cu iz vienez începe la ora 19:00, iar prețul unui bilet variază în funcție de categorie, de la 80 de ron, până la 150 ron.

Spectacolul vienez va aduce spectatorilor o premieră, prin faptul că se va completa tabloul Vienei Imperiale cu grația corpului de balet.  Pe lângă muzica extraordinară, spectacolul va avea și o altfel de componență, prin balerinii de la Pegani, Romina Kołodziej și Vladimir Snizek.

Va fi creată câte o poveste distinctă pentru fiecare piesă muzicală, cu o coregrafie diferită și niște costume cu totul speciale care vor să dea și mai multă pregnanță muzicii nemuritoare a Dinastiei Strauss. Coregrafia este semnată de celebra ballerina Raffaela Pegani.

Despre „Strauss Festival Orchestra Vienna” trebuie să știm că este un ansamblu de top al Vienei, loial autenticității vieneze și că are o caracteristică personală, aceea fiind farmecul și bucuria de a face muzică la cel mai înalt nivel artistic.

Sursă foto: Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii