Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiți-vă de distracție! Sporturi nautice și petreceri pe yacht la Spellground Festival

ro

26 Jul, 2016 23:39 3118 Marime text
”Rideri din toată Europa de Sud-Est, uniți-vă! Invocăm pentru voi valurile și vântul la Spellground Festival!”, cam așa sună invitația la distracție!
 
La Waterground (lacul Siutghiol – Piccadilly, Mamaia) vă așteaptă trei zile de wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle, caiac-canoe și multe alte aventuri puse la cale de Zumbaala, Revo Club Snagov, H2O și Green Adventure.
 
”Pe ponton avem zonă de relaxare și încalzire pentru căutătorii de senzații tari. Surferi și boarderi aspiranți, vă provocăm să vă testați echilibrul pe slackline-uri și balance board-uri. Pe lac, miza crește cu demonstrații, open ride și cursuri de wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle sau kickere pentru sărituri și ceva sirene de apă dulce. Pentru cei mai degrabă în căutare de dolce far niente, Green Adventure propune varianta caiac-canoe sau saltele inimaginabil de comode, pe ponton. Închirierea echipamentelor de wakeboard, wakesurf sau caiac-canoe este gratuită, iar rezervările se fac la fața locului, în ordinea sosirii. Pe toată perioada celor trei zile, Vinyl Party non-stop, pe beat-urile lui Sorin Lupașcu”, sună anunțul îmbietor al organizatorilor.
 
Se va continua pe mare cu petreceri pe yacht la asfințit, cu The Party Sails & SetSail, la Beachground, cu plecare din Mamaia Nord.
 
”Sâmbătă, 13 august, ascultă cum vorbește marea la Sunset Yacht Party, powered by The Party Sails & SetSail! Ia-ți prietenii și savurează asfințitul alături de ei, pe catamaran sau pe velier, în largul mării, cu propriul vostru DJ. Băutura și fructele proaspete sunt din partea casei. Nu-ți face griji, vei fi înapoi pe uscat la timp să-ți prinzi trupele preferate live. Pachetele Sunset Yacht Party sunt disponibile începând de mâine pe site-ul oficial, pentru suma de 450 lei, preț ce include un day-pass Spellground pentru ziua de 13 august”, potrivit organizatorilor.
 
Organizatorii Spellground Festival spun că evenimentul va pune stăpânire pe litoralul Mării Negre de pe 12 până pe 14 august, în cel mai plin weekend al verii, cu trei scene, 17 artiști internaționali și 53 de artiști români: The Kooks, Rőyksopp, Biffy Clyro, Editors, Amber Run, Oscar and The Wolf, Fritz Kalkbrenner și mulți alții.
 
Spellgrounderii au acces gratuit în Waterground și Beachground, cu brățara de festival.
 
Închirierea echipamentelor pentru wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle sau caiac-canoe este gratuită pentru Spellgrounderi, pe bază de brățară, iar rezervările se fac la fața locului.
 
Pachetul Sunset Yacht Party este în vânzare pe site-ul oficial începând de mâine.
 
Biletele pentru o zi la Spellground Festival costă acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la prețul de 330 lei (taxe incluse) și V.I.P 3-Day Pass, la prețul de 500 lei (taxe incluse) pot fi cumpărate din rețelele www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.eventbook.ro, www.startickets.ro, www.ticketstore.ro, www.livetickets.ro, www.myticket.ro, iar pachetele de cazare la hotel sau camping sunt disponibile pe site-ul oficial.
 
Pe scurt despre ”Spellground Festival”:
 
·         Trei zile de festival
 
·         17 artiști internaționali
 
·         53 artiști români
 
·         Trei scene: Master Stage, Ground Stage și ElectronicWave Stage
 
 
Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, între 12 și 14 august, înainte de Ziua Marinei, în cel mai plin weekend prelungit al verii. Spellground Festival se anunță o experiență de zeci de ore de muzică live, activități artistice și culturale, distracție și vibe pozitiv, toate în aer liber. Pe lângă asta, camping exclusiv Spellground cu vedere la mare și ieșire la plajă în Năvodari, transport gratuit cu double-decker între toate zonele pe toată perioada festivalului (pe baza brățării de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus, sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping și multe alte surprize. Cele patru mari elemente: Pâmant, Soare, Apă și Aer se vor uni cu un al cincilea element, Vibe-ul mulțimii, într-o experiență fără precedent din Constanța până în Năvodari.

Vă vor distra: 
 
THE KOOKS ~ ROYKSOPP ~ BIFFY CLYRO ~ EDITORS
 
AMBER RUN ~ OSCAR AND THE WOLF ~ FRITZ KALKBRENNER
 
DENNIS FERRER ~ SOUL CLAP ~ WOLF + LAMB
 
PILLOWTALK ~ NICK MONACO ~ DOCTOR DRU
 
AQUARIUS HEAVEN ~ CHOPSTICK & JOHNJON
 
ANDRE HOMMEN ~ LIFE ON PLANETS
 
Alt Om ~ Aylin and The Lucky Charms ~ Brum ~ Byron
 
Bubble Boy ~ Carla's Dreams ~ Claudia Cazacu
 
CTC (Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Nasa) ~ Coma
 
Duro Disco ~ EIDO ~ Electric Tuxedo ~ Flesh Rodeo
 
Grimus ~ Golan - live act ~ Gojira & Planet H
 
Happy Gutenberg ~ Helen ~ Karpov not Kasparov
 
KASIM live ~ Les Elephants Bizarres ~ Lisiere Collectif
 
Loungerie II ~ Luni la Teatru ~ Macanache & The Putreds
 
Maga & Tudoran ~ Melting Dice ~ Nadoo ~ N.O.R. ~ Negru
 
None of the Above ~ Omelette ~ Otherside ~ Pinholes
 
Pixels ~ ROA ~ RoadKillSoda ~ Rockabella ~ Robin and The Backstabbers ~ Satellites ~ Sophisticated Lemons
 
Soundopamine ~ S.P.O.C. ~ Stema ~ Sunet Fin
 
The Kryptonite Sparks ~ The Bread Pits ~ The Mono Jacks
 
The Speakers ~ Toulouse Lautrec ~ We Singing Colors
 
Yelllow ~ Zdob si Zdub
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii