Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:06 23 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seară dedicată jazz-ului, în localul La Historia de Argentina din Constanţa

ro

19 Sep, 2014 12:57 1307 Marime text
Mâine seară, 20 septembrie, de la ora 21.00, localul La Historia de Argentina din Constanţa găzduieşte concertul „Jazz in september”, susţinut de Mădălina Petre, alături de pianistul Florian Stoica.
„Mădălina Petre şi Florian Stoica vor transforma melancolia zilelor de toamnă în cele mai plăcute amintiri melodice. Repertoriul lor format din cunoscute piese de jazz va îmbrăca o zi de septembrie în cele mai intime poveşti de dragoste”, au anunţat organizatorii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.
Mădălina Petre studiază muzica de la vârsta de nouă ani şi a frecventat cursurile Universităţii de Muzică din Bucureşti şi pe cele ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale. Perfecţionarea şi maturizarea artistei au venit odată cu participarea la diferite programe muzicale, printre acestea numărându-se „Keep an Eye on Summer Jazz School” (Amsterdam), „Festivalul IconArts” (Sibiu), Concertul de Jazz din cadrul Festivalului de Chitară Clasică din Târgu-Mureş.

Ti-a placut articolul?

Comentarii