Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută MC Paranoia13 recrutează la Heaven's Hell

ro

28 Jul, 2014 18:23 1839 Marime text
Vineri, 1 august, de la ora 21.00, la Heaven's Hell, se va desfăşura un interviu muzical în vederea ocupării unui loc în familia Paranoia13. Recrutarea îi va oferi MC-ului ales acces la experienţa membrilor, dar şi la creaţiile acestora. Se caută un artist cât mai complex, cu o perspectivă originală asupra vieţii, dar şi un bun textier, cu un flow antrenat, care va lucra direct cu producătorii Paranoia13.

Astfel, în seara evenimentului, ca primă probă, cei înscriși  vor urca pe scenă, unde se vor prezenta, apoi vor interpreta o piesă creată de ei, respectiv cea cu care s-au înscris la concurs. A doua probă pe care o vor susţine va consta în interpretarea unui text scris de ei. Prestaţiile concurenţilor vor fi înregistrate.
Membrii Paranoia13 vor alege în seara evenimentului trei favoriţi. Ulterior, prin vot unanim, se va alege unul dintre aceştia. Limita de vârstă pentru participarea la acest concurs este de 16 ani, iar doritorii se pot înscrie online la adresa: please@paranoia13.ro. 
Seara va fi deschisă de Phunk B şi Samurai, care vor interpreta piese noi. Accesul la eveniment costă cinci lei pentru concurenţi, dar şi pentru susţinători.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii