Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:19 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna europeană a sportului Activități pentru iubitorii de mișcare, la Constanța

ro

24 Sep, 2021 17:54 2082 Marime text

 
  • Un stil de viață activ pentru toată lumea!

„Săptămâna Europeană a Sportului” este inclus în cadrul Programului Național Sportul pentru Toți și este marcat la nivel european în perioada 23-30 septembrie.

În această perioadă, orașul nostru găzduiește o mulțime de activități sportive. Dacă nu ați ajuns pe plaja Blanco Beach, mai aveți timp astăzi. De la ora 16:00, puteți juca fotbal, handbal, volei, baschet, rugby și oină. Cei care sunt interesați de arte marțiale, judo, atletism, kaiac-canoe, yachting, paddleboarding și jocuri marinărești, sunt așteptați pe plaja Reyna, astăzi, de la ora 16:00.

Tot de la ora 16:00, pe Lacul Tăbăcărie, puteți practica kaiac-canoe.

Sâmbătă, de la ora 09:00, pe faleza din cartierul Santa Maria Bay, se dă startul competiției Cupa Mării Negre la ciclism iar de la ora 10:00, pe stadionul SNC, se va desfășura „Cupa Prieteniei la fotbal”.

De la ora 14:30, vom sărbători „Săptămâna Europeană a Sportului” pe bulevardul Tomis prin formarea unui drapel uman. Evenimentul va avea loc pe traseul Sala Sporturilor din Constanța- zona Primărie. De la ora 15:00, sunteți invitați la o mulțime de activități sportive și la workshop-ul „Modele în sport și în comunitate”. Și pentru că sportul este pentru toată lumea, în cadrul proiectului „Atelierul cu vise- Campioni la lucruri bune” se vor desfășura activități de baschet și trasee aplicative.

Duminică, 26 septembrie, cei care vor să joace fotbal și baschet au liber la distracție.

Pentru ca bulevardul Tomis să devină un loc special, începând de vineri, de la ora 23:00 și până duminică, ora 23:00, tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian va fi închis circulației rutiere.

Accesul autovehiculelor va fi interzis în parcarea de la Sala Sporturilor, sâmbătă, 25 septembrie, începând cu ora 07:00. Pe durata desfășurării paradei, se vor institui măsuri de restricționare temporară a traficului rutier pe bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand precum și pe străzile Sarmisegtuza, Ștefan cel Mare (dublu sens de deplasare), Cuza Vodă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii