Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RoadkillSoda, la Oha Beach

ro

31 Jul, 2014 17:17 1987 Marime text
Mâine seară, începând cu ora 22.00, toţi cei prezenţi la Oha Beach, „prima plajă independentă cu înclinări artistice din România”, vor avea parte de un concert al celor de la RoadkillSoda, ce promit o experienţă nouă cu un sound local influenţat de cultura americană a anilor ‘70.
RoadkillSoda, un proiect început în iarna anului 2011, a luat naştere în mod natural atunci când chitaristului formaţiei, Mihnea, alături de Para, în cadrul unui jam session, decide să împărtăşească cu publicul larg sound-ul de la repetiţii.
 
Pe nisipul Mării Negre, tot mâine seară, vor concerta Land3r şi Insoulvent, în timp ce sâmbătă va susţine un spectacol trupa Fierbânţeanu, un duo electro/experimental ce încorporează în muzica sa elemente pop, electro, psihedelic, noise, ambiental şi colaj sonor.
În anul 2012, membrii formaţiei Fierbânţeanu, Gabriela şi Cristian Fierbânţeanu, au câştigat concursul de remixuri Antonin Dvorak, organizat de Centrul Ceh. Trupa a lansat independent un maxi-single, „Love Goes Round In Circles” (2011) şi un dublu-CD, „The Beauty Of Music” (2012).
 
Sursa foto: Facebook (Oha Beach)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii