Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petreceri până la răsărit şi concerte de neuitat Un nou weekend sub semnul distracţiei, la Constanţa şi Vama Veche (galerie foto)

ro

07 Aug, 2014 00:00 2410 Marime text


Cel de-al doilea weekend al lunii august aduce la Constanţa un nou val de concerte şi evenimente dintre cele mai variate. Oraşul de la malul mării este pregătit pentru petreceri până la răsărit, concerte incendiare, spectacole de stand-up comedy, piese de teatru, dar şi seri greceşti, orientale, precum şi seri dedicate rock-ului. Artificiile, lampioanele şi focurile de tabără fac parte dintr-un weekend de neuitat.

JOI, 7 august, evenimente glamorous, petreceri incendiare, seri orientale şi cei mai cunoscuţi artişti români

Weekend-ul în oraşul de la malul mării debutează, din nou, mai devreme, cu unul dintre cele mai elegante evenimente din Constanţa, organizate de Le GaGa Mamaia, „Dinner Show by Cătălin Botezatu“, ce va avea loc în seara aceasta, începând cu ora 20.30. Evenimentul se va desfăşura la Restaurantul Vaca del Mar.

Una dintre cele mai de succes cântăreţe din România, Antonia, va concerta la Princess Summer Club din staţiunea Mamaia, de la ora 22.00, în cadrul evenimentului „Fashion Summer Party“. Dintre hit-urile artistei, amintim „Marionette“, „Pleacă“, în colaborare cu trupa Vunk, „I Got You“, „Jameia”. În acest an, Antonia a colaborat cu artistul internaţional Jay Sean, cei doi filmând videoclipul piesei „Wild Horses“ în România.

Tot în seara această, petrecerea „Hot Girls Night“ va încinge atmosfera la Heaven’s Hell din Constanţa, în cadrul căreia fetele sunt invitatele speciale ale serii, primind, între orele 22.00 şi 2.00, long-drink-uri din partea casei. Intrarea la acest eveniment este liberă, iar responsabil cu muzica va fi DJ Kronk.

Se împlinesc zece ani de când Papa la Şoni susţine şi promovează arta, muzica şi cultura în Vama Veche. Astfel, în această seară, localul găzduieşte, de la ora 23.00, concertul susţinut de interpretul de muzică folk Marius Baţu, care s-a remarcat în lumea muzicii româneşti în 1977, an în care a înfiinţat, alături de Eugen Baboi, grupul Poesis. Preţul unui bilet este de 15 lei. Tot în Vamă, de această dată, în Clubul Goblin, de la ora 22.00, va avea loc o seară dedicată stilurilor muzicale rap şi hip hop. Pe scenă va urca Dragonu’, care nu vine singur, ci însoţit de Flou Rege şi Tecko Starr. Un bilet la acest spectacol costă 10 lei.

Tot în această seară, până la primele ore ale dimineţii, la El Comandante Năvodari, va avea loc un eveniment caritabil cu karaoke, lampioane şi foc de tabără pe plajă. Fondurile strânse în urma petrecerii vor fi donate pentru reconstrucţia şi modernizarea Secţiei de Terapie Intensivă Nou-Născuţi şi a Compartimentului de Prematuri din cadrul maternităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa, în cadrul proiectului „Dăruieşte Aripi - Dăruieşte Primul Zâmbet“. Evenimentul este organizat de Rotaract şi El Comandante Năvodari.

Dacă săptămâna trecută, formaţia Bosquito a susţinut pentru prima oară un concert la Teatrul de Vară Jupiter, în această seară, membrii trupei revin pentru o a doua reprezentaţie. Toţi cei prezenţi vor asculta cele mai frumoase melodii ale formaţiei, printre acestea numărându-se „Două mâini“, „Când îngerii pleacă“, „Marcela“.  De asemenea, Bosquito va concerta la Teatrul de Vară Jupiter şi pe 14 august. Un bilet pentru acest concert costă 20 de lei.

Tot în seara aceasta, Radu Pietreanu, cunoscut datorită grupului Vacanţa Mare, alături de Tibi Neuronu şi Cristi Priza, va susţine un spectacol de stand-up comedy la Crema Beach, începând cu ora 22.30. Preţul unui bilet este de 30 de lei.
Timp de două seri, pe 7 şi 8 august, începând cu ora 22.00, până spre primele ore ale dimineţii, la Harlequin Mamaia, într-o atmosferă specială, Larry Band din Salonic va cânta live cele mai îndrăgite piese greceşti.
Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime, participanţii sunt rugaţi să sosească cu o oră mai devreme. Preţul unui bilet este de 35 de lei, iar spectacolul este organizat de Restaurant Harlequin Mamaia şi evenimente-constanta.ro.

De asemenea, în această seară, peste 150 de bicicliştii parcurg un traseu de aproximativ 23 de kilometri. Evenimentul, desfăşurat pe parcursul verii la Constanţa şi dedicat tuturor celor care deţin o bicicletă, nu este o competiţie, ci promovează ciclismul, mişcarea, dar şi socializarea. Toţi cei care doresc să participe se vor întâlni la Casa de Cultură, de la ora 19:30, când vor porni, pe două roţi, pe traseul parcurs şi în ultimele două săptămâni: Casa de Cultură - Kaufland - Cora Brătianu - CET - Km 5 - Gară - ICIL - Casa de Cultură - Trocadero - Dacia - City Park Mall - Delfinariu - Capitol - Poarta 2 - Restaurant Agenţia de Voiaj.

VINERI, 8 august, câştigătorul X-Factor, Mandinga, Direcţia 5, baletul Edi Stancu

Fratelli Beach & Club Mamaia sărbătoreşte weekend-ul acesta bucuria de a trăi. Astfel, timp de două seri, pe 8 şi 9 august, începând cu ora 23.30 şi până la răsărit, DJ Johnny DaMix va întreţine atmosfera în Fratelii Constanţa şi va aduce energie pe ringul de dans.

Într-un show de zile mari, Charly Q şi Cornelia Jakobsdotter, fetele care formează Sindromul Stockholm, un duo cunoscut pentru producţia excentrică,  vor urca pe scena Ego Club din Mamaia vineri, de la ora 23.45, în timp ce la Crema Summer Club, tot vineri, de la ora 23.00, formaţia Mandinga va susţine un concert. Toţi cei prezenţi vor dansa pe ritmuri de salsa, merengue, latino şi cumbia. În timp ce un bilet, pentru băieţi, costă 20 de lei, fetele se bucură de intrare liberă. Dintre melodiile formaţiei amintim „Zaleilah“, „Papi Chulo“, „Goochi“, „La vita e bella“.

De asemenea, pe 8 august, începând cu ora 23.00, Florin Ristei, câştigătorul X-Factor, alături de trupa sa, FreeStay, va susţine un concert în Luv Mamaia din Constanţa. Florin Ristei este originar din Galaţi şi, pe lângă trofeul X-Factor, anul acesta, a câştigat şi marele premiu al show-ului „Te cunosc de undeva! “.

Un concert cu intrare liberă va avea loc vineri, de la ora 22.00, la Pulse Beach, când formaţia Colonist pe lună, ce abordează genul rock alternativ, va susţine un spectacol. Tot vineri, în Le GaGa Mamaia, va debuta o petrecere de zile mari, intitulată „Live what you love“, în timp ce clubul Heaven’s Hell dedică seara de vineri rock-ului. Cei prezenţi vor asculta melodiile unor formaţii consacrate, printre acestea numărându-se Six Feet Under, Obituary, Ozzy Osbourne, Nightwish, System of A Down, Nirvana, Viţa de Vie, Cargo.

În fiecare vineri, de la ora 20.00, până dimineaţa, la Princess Summer Club are loc o petrecere pe plajă cu flori, torţe, cămăşi colorate şi cocktail-uri exotice. Intrarea este liberă. Alex Porro revine în atenţia publicului, şi, alături de trupa sa, va susţine un concert de la ora 22.00, în La Cucaracha - Another story by The Bankers. Atmosfera va fi întreţinută până în zori de DJ Danny The Menace. Vineri, Amon şi Skoo vor petrece în stilul celor de la Goblin Vama Veche, şi, pentru ca seara să se încheie perfect, după ce soarele răsare, va avea loc un afterparty. Va fi prezent Silent Strike, iar intrarea este liberă.

În acest weekend, distracţia continuă şi la Goblin Constanţa Beach, unde, vineri, responsabil cu buna dispoziţie este Bad Panda, în timp ce sâmbătă, scena este acaparată de inepuizabilul Shurubel. În ambele seri, intrarea este liberă. De la ora 23.00, în Papa la Şoni din Vama Veche, Farfarello cu Mani Neumann, Ulli Brand şi Ovidiu Lipan Ţăndărică vor susţine un spectacol extraordinar, în timp ce sâmbătă, de la aceeaşi oră, pe scenă va urca formaţia Bosquito.

Pentru cei care doresc să se amuze copios, la Broadway Café din Constanţa, începând cu ora 21.00, comediantul Bogdan Nistor, originar din Botoşani, va susţine un spectacol de stand-up comedy. Preţul unui bilet este de 10 lei. Broadway Café se află pe bulevardul Mamaia, lângă pasarela din Satul de Vacanţă.

Anii '80 sunt din nou la modă la Hotelul Iaki din Constanţa, unde vineri, 8 august, va fi organizată „Petrecerea anilor '80“, care va debuta de la ora 20.00, pe terasă. Persoanele care nu sunt cazate la Iaki plătesc 70 de lei, în timp ce oaspeţii, 50 de lei. Cu ocazia aniversării a şase ani de la deschiderea oficială, Hotelul Vega din staţiunea Mamaia organizează un concert aniversar, în cadrul căruia invitatul surpriză este un artist internaţional R&B. Printre invitaţi se numără Direcţia 5 şi Baletul Edi Stancu. Petrecerea aniversară va începe de la ora 20.00, cu Vega Band. La miezul nopţii, va fi organizat un foc de artificii pe malul mării. Locurile sunt limitate.

Teatrul de Vară Jupiter prezintă o comedie-manifest, scrisă şi regizată de Chris Simion, intitulată „Prestez servicii artistice“, care promite să descreţească frunţile celor prezenţi. Din distribuţie fac parte actorii Valentin Teodosiu, Manuela Hărăbor, Dan Rădulescu, Diana Dumitrescu şi Corina Moise. „Ai şansa să intri în culisele unui teatru şi să vezi ceea ce un spectator nu vede în mod obişnuit: câte scrumiere s-au umplut, câte cafele s-au băut pe jumătate (...) şi de câte ori s-a schimbat distribuţia pentru ca spectacolul să ajungă în forma finală“, declara Chris Simion, pentru Teatrul de Vară Jupiter.

După ce weekend-ul trecut, ediţia specială a Carnavalului Mamaia a atras un număr record de peste 35.000 de spectatori, pe scena Fashion TV din Mamaia, protagoniştii weekend-ului 8-9 august vor fi copiii, cu vârste cuprinse între trei şi 14 ani. Aceştia vor defila în creaţii ale unor renumite branduri româneşti şi internaţionale, realizate special pentru ei. De asemenea, turiştii se vor putea bucura de momente artistice realizate de copii talentaţi, dar şi de concursul Mini Miss şi Mini Mister Litoral 2014.
Carnavalul Mamaia continuă, ca în fiecare sâmbătă seara, cu defilarea carelor alegorice ale cluburilor, care se vor opri la scena Fashion TV pentru un spectacol inedit. Evenimentele au loc începând cu ora 20.30. Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de Fashion TV România, în colaborare cu Primăria municipiului Constanţa, şi susţinut de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării.

SÂMBĂTĂ, 9 august, petreceri până la răsărit, Connect-R, Jesica, câştigătoarea MasterChef

În Le GaGa Mamaia, sâmbătă, de la ora 23.30, Connect-R va susţine un concert inedit. Dintre hit-urile artistului, amintim „Vara nu dorm“, „Burning Love“, „Murderer“, „Dă-te-n dragostea mea“ şi cel mai nou single „Tren de noapte“. Pentru o petrecere unică şi o experienţă de neuitat, Princess Island aduce în România un concept din Ibiza, „Espuma Party“, „Petrecere cu spumă“. Evenimentul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 21.00, în timp ce, la aceeaşi oră, până spre dimineaţă, la Crema Summer Club din Constanţa, va avea loc petrecerea „Live your dream“, în cadrul căreia va fi prezentă Larisa Bercea, dansatoarea la bară care a impresionat juriul emisiunii „Românii au talent“ în urmă cu doi ani. Responsabili cu muzica vor fi DJ Zavi şi MC M’CKOO, iar intrarea este liberă.

În timp ce, la Heaven’s Hell, sâmbătă seara, de la ora 22.00, se dezlănţuie nebunia pe cele mai tari ritmuri muzicale, cum ar fi hip hop, reggae, r’n’b, rock, în cadrul petrecerii „We love music“, în Goblin Vama Veche se dansează până în zori cu OCS (Omul cu şobolani) şi AltOm. Devenit un punct de referinţă pe plajă, Goblin Vama Veche revine cu un sezon în care prezintă concerte într-un cadru relaxat.

Tot sâmbătă seara, de la ora 22.00, Harlequin Mamaia prezintă un proiect de excepţie, Farfarello cu Mani Neumann (vioară), Ulli Brand (chitară bass) şi Ovidiu Lipan Ţăndărică (percuţie). Supranumit şi „Violonistul Diavolului“, datorită stilului energic, Mani Neumann a fost violonistul trupei Phoenix, în timp ce Ulli Brand este unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din Europa. Maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică este cunoscut datorită colaborărilor cu formaţii importante din România, precum Phoenix şi Pasărea Rock. Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime, participanţii sunt rugaţi să sosească cu o oră mai devreme. Preţul unui bilet este de 35 de lei, iar spectacolul este organizat de Restaurant Harlequin Mamaia şi evenimente-constanta.ro.

De asemenea, în aceeaşi seară, la Hotel Vega din Mamaia, Direcţia 5 va susţine un concert. Din componenţa trupei fac parte Marian Ionescu (pian şi chitară bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Dămălan (chitară), Carmin Ionescu (chitară bass) şi Toni Şeicărescu (voce).

La Maritimo Shopping Center, în zona Food Court, începând cu ora 17.00, într-un cadru special, fără foc, fără zahăr şi fără aditivi alimentari, va avea loc un spectacol gastronomic unic, susţinut de invitaţii speciali Mr. C şi Jesica Zamfir, cea care a câştigat ediţia cu numărul patru a emisiunii MasterChef. În cadrul evenimentului, invitaţii vor împărtăşi secretele unor preparate senzaţionale, precum şi reţete care se realizează repede şi simplu. „Sunteţi aşteptaţi cu drag, de la cel mai mic şi până la cel mai mare, să vă răsfăţaţi cu bunătăţi pregătite de mâna câştigătoarei MasterChef România, Jesica Zamfir, completate, cu măiestrie, de o serie de bunuri preparate special de MR. C!“, se anunţa pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. De asemenea, la Maritimo Shopping Center, pe 9, dar şi 10 august, începând cu ora 11.00, va avea loc cea de-a doua ediţie a Cupei Maritimo la Şah. Înscrierile pentru această competiţie se pot face până pe 8 august, ora 21.00, la biroul de informaţii din Maritimo.

Totodată, de la ora 17.00, la Teatrul Elpis (Teatrul pentru copii şi tineret „Căluţul de mare“), va avea loc lansarea volumului „Careul de aşi între distincţie şi aristocraţie“, semnat de Carmen Zamfirescu. Cartea evocă viaţa şi activitatea a patru mari personalităţi de origine elenă, care au marcat scena românească, şi anume Jean Constantin, Hristu Nicolaide, Cornel Stavru şi Gheorghe Vitanidis.

DUMINICĂ, 10 august, sportul minţii în lumina reflectoarelor

Duminică, începând cu ora 20.00, la Princess Island din staţiunea Mamaia, va avea loc o seară orientală, în cadrul căreia vor fi organizate focuri de tabără. De asemenea, tot duminică, de la ora 11.00, continuă cea de-a doua ediţie a Cupei Maritimo la Şah.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii