Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Moș Crăciun pe bicicletă“, un eveniment distractiv la Constanța

ro

03 Dec, 2018 15:22 2378 Marime text

Clubul de ciclism Bilal vă invită să vă alăturați inițiativei lor de a dărui aripi de bucurie, colindând străzile Constanței pe bicicletă.

Asadar, sunt invitați toti iubitorii sportului pe două roți, la o plimbare pe bicicletă, costumați în Moș Crăciun a pentru a promova acest sport nobil.

Vom fi bomboane și baloane, care vor fi oferite copiilor întâlniți.

Colindul pe două roți pornește Duminica, 23 Decembrie 2018, ora 11:30 din fața Casei de Cultură.

Plecarea va fi la ora 12:00.

Traseul va fi urmatorul:

PLECARE: Casa de Cultură - Bd 1 Decembrie 1918 - Bd 1 Mai (se ocoleste parcul de la gara) - Oprire în faţa Gării - Bd Ferdinand - dreapta str. Mihai Viteazu - stanga str. Traian - stanga Bd Tomis pe pista pentru biciclete - se va mergem pe pista pana in dreptul parcului din fata Salii Sporturilor unde se vor împărti bomboane si baloane - se continuă deplasarea pe Bd Tomis - dreapta pe Bd Alexandru Lăpuşneanu - intrare in parcul de la City Park pe langă Mall - ieşire din parc pe la rondul de la Dobrogea - stânga pe Bd Aurel Vlaicu - SOSIRE la VIVO Constanta (fost Maritimo) unde se va intra în mall pentru a împărţi bomboane şi baloane copiilor.

Evenimentul este autorizat de Primaria Constanța și sustinerea Politiei Rutiere Constanta și a Jandarmeriei Constanta, pentru ca plutonul de Moși Craciuni sa fie in siguranță.

Eveniment organizat de Club Bilal Constanța, Tomis Bike Constanța, BikeRehab Racing Team Constanța si Direcția Județeana de Sport Constanța.

Sponsorul principal al acestui eveniment sunt cei de la  Vivo Constanța.



Sursa foto: Facebook- Club Bilial Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii