Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jazz, blues şi funk The Fine o’Clock Band, la Broadway Café din Constanţa

ro

31 Jul, 2014 15:34 2077 Marime text
Miercuri, 6 august, la Broadway Café din Constanţa, începând cu ora 20.30, va concerta The Fine o’Clock Band, o formulă interesantă prin amestecul de generaţii şi de influenţe, ce gravitează între jazz, blues şi funk. În timp ce pianistul Florin Bejan vine cu elementul de blues şi funk, Taissia aduce elementul de jazz. Dintre membrii trupei fac parte şi Gelu Gribincea (bas) şi Ciprian Leu (tobe).

Florin Bejan, fost membru fondator în trupa Trenul De Noapte, a colaborat cu Teodora Enache şi chitaristul Jimmy El Lako pentru albumul „The Ballad of the Sensitive Plant". În Malta, artistul a cântat cu Marcian Petrescu sub numele The Storytellers. De-a lungul periplului său muzical, s-a intersectat cu artişti de diverse naţionalităţi.
Taissia vine de peste Prut cu un bagaj cultural divers. A absolvit Conservatorul din Bucureşti, dar a prins „microbul" jazz-ului în anii de studiu petrecuţi la Iaşi. În decursul carierei, a participat la festivalul de jazz de la Sibiu şi la festivalul studenţesc de interpretare de la Braşov, unde a obţinut premiul I. Artista a cântat alături de mari muzicieni de jazz, precum Ion Baciu Jr., Vlaicu Golcea, Mircea Tiberian, Ciprian Pop, Răzvan Cojanu, Tavi Scurtu şi mulţi alţii. 
Gelu Gribincea face parte din generaţia de muzicieni ai perioadei disco, anii ’80, în timp ce Ciprian Leu şi-a început activitatea muzicală în 1987 şi a cântat alături de numeroşi artişti, precum Sorin Chifiriuc, Eugen Caminschi, Walter Dionisie.
 
Preţul unui bilet pentru acest concert este de 20 de lei. Broadway Café se află pe Bulevardul Mamaia, lângă pasarela din Satul de Vacanţă.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii