Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În localul La Historia de Argentina Seară live cu Daniela Cojocaru şi Mess

ro

05 Nov, 2014 12:50 1454 Marime text
Mâine seară, începând cu ora 21.00, Daniela Cojocaru şi Mess vor susţine un concert în localul La Historia de Argentina. Evenimentul se desfăşoară în sistemul suport artist (15 lei).

În anii studenţiei, Daniela Cojocaru a participat la concursuri cu profil muzical, printre premiile obţinute numărându-se Trofeul Mamaia 2010, la secţiunea Interpretare. Tot la Mamaia, în 2010 şi 2011, a făcut parte din orchestra festivalului ca backing vocals. A colaborat, de-a lungul timpului, cu diverşi compozitori şi cântăreţi, precum Mihai Trăistariu, Walter Ghicolescu, Victor Lavric, Bogdan Ota (locul al II-lea la „Norvegienii au talent”, ediţia din 2010).

Pasionat de muzică, Mess cântă cu vocea, la chitară, mandolină şi la clape, remarcându-se datorită vocii sale. Participările la concursurile de specialitate i-au adus premii importante: locul al II-lea la Secţiunea de Creaţie a Festivalului Mamaia, Premiul Presei la Festivalul Naţional de la Oneşti. În prezent, cântă, compune, scrie texte, orchestrează şi lucrează intens la un nou proiect muzical.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii