Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În acest weekend, la Constanţa Lucian Mîndruță lansează cartea „Share!”

ro

28 Jan, 2015 13:00 1866 Marime text
Prima carte despre fenomenul Facebook din noiembrie 2014, care a condus la o mobilizare la vot exemplară, intitulată „Share!” şi scrisă de jurnalistul Lucian Mîndruță, va fi lansată la Librăria Cărtureşti din incinta City Park Mall.
Programat sâmbătă, 31 ianuarie, începând cu ora 18.30, evenimentul se va desfăşura în prezența autorului şi a invitaților săi.
„Share!”, al cărei subtitlu este „Cum am învățat din social media să-i iubesc din nou pe români”, a apărut la Editura Herg Benet. Prima parte a cărții, scrisă în urma experiențelor trăite de autor în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2014, este o culegere de statusuri de pe Facebook, însoțite de comentarii și de o analiză a motivelor care au condus la viralizarea anumitor mesaje electorale, a clipurilor video și a cauzei românilor plecați din țară.
Partea a doua din „Share!” cuprinde eseuri şi articole pe teme diverse - de la sfaturi adresate tinerilor, la hobby-uri, religie, școală, perioada comunistă, copilărie, sport, media şi multe altele.
În urma vânzării cărții, drepturile de autor vor fi donate integral pentru publicarea unui tânăr scriitor, care va fi ales în urma unui concurs special de manuscrise.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii