Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florian Lungu, jazz și umor de calitate, la clubul Doors din Constanța

ro

18 Jan, 2020 00:00 3089 Marime text
Florian Lungu și trupa Snaco Dixieland Jazz Band vor fi prezenți duminică, începând cu ora 19.00, în clubul Doors din Constanța, cu spectacolul „Umorul în Jazz”.
 
Evenimentul – căci e vorba cu adevărat de un eveniment de marcă – propune publicului constănțean o formulă atrăgătoare și accesibilă, moderată de o legendă a jazz-ului românesc: Moșu’, așa cum este cunoscut de toată lumea, cel care, deși a împlinit de curând 77 de ani, e încă un izvor viu de pasiune, informație și umor de calitate.
 
Realizator de emisiuni de radio şi televiziune, compozitor, muzicolog şi profesor, pianist, aranjor si compozitor de teme de jazz, și-a legat numele de aproape toate festivalurile și concertele de jazz din România, de la sfârșitul anilor ‘70 și până în prezent.
 
Florian Lungu ne va oferi duminică prilejul de a-i asculta pe muzicienii trupei „Snaco Dixieland Jazz Band” din Sibiu, compusă din Remus Toader - trompetă şi vocal, Nelu Petcu - trombon, vocal şi lider, Ioan Teofilat - tubă şi Dan Oswald - banjo şi vocal.
 
Sursa foto: Facebook/Snaco Dixie Jazz Band
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii