Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finala concursului De Kuyper Cup România 2014, în această seară, la Constanţa (galerie foto)

ro

17 Jul, 2014 16:09 2109 Marime text
În această seară, de la ora 19.00, la Café del Mar din staţiunea Mamaia, zona Cazino Sud, va avea loc finala concursului naţional de bartending De Kuyper Cup România 2014. În urma evenimentului, vor fi desemnaţi cei mai buni barmani din ţară.
 
Concursul, realizat din anul 2005 de Heinrig Distribution, distribuitorul mărcii De Kuyper în România, şi produs de agenţia de barmani profesionişti Exquisite Bar Solutions, este destinat barmanilor profesionişti. De Kuyper Cup România este organizat o dată la doi ani pentru alegerea celui mai bun barman preparator şi a celui mai bun barman de show. Astfel, competiţia cuprinde două categorii specifice industriei, şi anume „Mixology”, arta amestecării băuturilor, şi „Flair”, arta bartending-ului spectacol, ce implică tehnici şi mişcări speciale în manipularea instrumentele de bar şi a sticlelor de băuturi.
 
În perioada 23 iunie - 13 iulie, s-au desfăşurat preselecţiile, care au constat în realizarea unui material video, în care barmanul concurent a prezentat o băutură mixată sau o rutină de flair, în funcţie de categoria la care s-a înscris. Pe 14 iulie, pe site-ul concursului au fost anunţaţi cei 16 finalişti, câte opt pentru fiecare dintre cele două categorii de concurs, aleşi de un juriu format din specialişti în domeniu.
 
Ieri au avut loc semifinalele pentru categoriile „Mixologie“ şi „Flair“, urmând ca astăzi să se desfăşoare finalele pentru fiecare categorie de concurs în parte. Câştigătorii ambelor secţiuni ale competiţiei, ce are ca obiectiv principal recunoaşterea profesionalismului barmanilor români, vor fi premiaţi în această seară. La eveniment vor fi prezenţi trei dintre cei mai buni barmani din lume, David Trampe, Nicolas Saint-Jean şi Valentin Luca, acesta din urmă numărându-se printre cei mai apreciaţi flair bartenderi la nivel mondial. Intrarea la De Kuyper Cup România 2014 se face pe bază de rezervări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii