Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul „Dan Moisescu”, în ediție specială Iuliana Tudor prezintă, pe scena Centrului „Jean Constantin”, nume mari ale folclorului românesc

ro

30 Oct, 2020 00:00 12057 Marime text

Manifestare de tradiție, desfășurată în comuna Topalu, Festivalul Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu” cunoaște, zilele acestea, o ediție specială, organizată de Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, dedicată câștigătorilor celor 23 de ediții precedente.


Timp de două zile, ieri și astăzi, în fața publicului constănțean evoluează, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, unii dintre cei mai apreciați tineri soliști de muzică populară: Cătălina Alexa, Andrei Girel, Ion Drăgan, Olguța Berbec, Alexandru Brădățan, Andreea Haisan, Codruța Rodean, Loredana Streche.
Fiecare dintre cele două seri de spectacol se încheie cu recitalurile artiștilor: Daniela Condurache, Ionuț Fulea, Andreea Voica, Ionuț și Doinița Dolănescu.


Acompaniamentul este realizat de orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene”, sub bagheta maestrului Cristian Obrejan.
Deschiderea spectacolului aparține dansatorilor Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene”, conduși de coregraf Ștefan Coman și a solistei acestuia, doamna Elena Plătică.


Evenimentul este prezentat de Iuliana Tudor, a cărei relație cu folclorul românesc este cunoscută publicului larg prin activitatea sa de prezentator și realizator al unor emisiuni de gen.
Și astăzi, în cea de-a doua zi de festival, intrarea în Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” este liberă în limita celor 230 de locuri disponibile. Biletele cu rând și loc se vor elibera de la casieria Centrului, în intervalul 15:00 – 20:00. Spectacolul va avea loc pe scena începând cu ora 18:00.


Ne dorim ca participarea dumneavoastră la spectacolul nostru să fie un motiv de reală bucurie, de aceea vă rugăm să respectați măsurile responsabile privind organizarea acestui eveniment:
Să purtați masca cu acoperirea nasului și a gurii, pe toată durata spectacolului;
Pentru a evita aglomerarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă prezentați cu 60 de minute înainte de începerea acestuia”, precizează organizatorii.
Pentru cei care nu vor putea ajunge la eveniment, spectacolul va putea fi urmărit în direct pe pagina oficială de facebook a Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și pe cea a Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene”.


Citește și:

Festivalul-concurs „Dan Moisescu” găzduit de comuna constănțeană Topalu, la cea de-a XXIII-a ediție

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii