Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două legende ale teatrului românesc Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, pe scena Casei de Cultură

ro

23 Feb, 2015 12:23 1368 Marime text
Două legende ale teatrului românesc, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, pornesc în turneu național cu spectacolul „Caramitru Mălaele, câte-n lună și în stele", un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri și amintiri.

Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos și ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și iscusință, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Eminescu sau Topârceanu.
 
Dialogul este întregit de replicile muzicale ale violoncelistului Adrian Naidin. Este compozitor de muzică de scenă, confirmat, printre altele, în colaborările cu compania de teatru Alekton din Atena. Adrian Naidin a colaborat în 2013 cu Moby pentru coloana sonoră a filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman”, un important proiect al actorului american Shia LaBeouf. Violoncelistul se bucură şi de alte reuşite, precum numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică.
 
Reprezentaţia de la Constanţa va avea loc pe 24 februarie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură. Biletele variază între 60 şi 80 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii