Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Don Giovanni” și „Spărgătorul de nuci” la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța

ro

24 Jan, 2019 15:31 2395 Marime text
Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” îi invită pe constănțeni, în acest sfârșit de săptămână la două spectacole extraordinare.

Astfel că sâmbătă, 26 ianuarie, spectacolul „Don Giovanni” de W. A. Mozart va începe la ora 18:30 și îi va avea ca soliști pe Marius Eftimie, Akiko Hayakawa din Japonia și pe Stela Sîrbu, Orest Pîslariu București, Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Bogdan Ocheșel, Constantin Acsinte. Conducerea muzicală este asigurată de Kiochi Inoque din Japonia, iar maestrul de cor va fi Adrian Stanache. Regia artistică a lui „Don Giovanni” este semnată de Beatrice Rancea, scenografia de Constantin Ciubotariu și costumele de Doina Levintza.

„Spărgătorul de nuci” de P.I. Ceaicovski se va juca duminică,  în data de 27 ianuarie. Constănțenii sunt așteptați începând cu ora 18:30 să îi vadă pe Mizuki Kubota, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Mayu Takahashi, Sayaka Tanno, Ștefan Răuț, Douglas Stewart, Ryan Brown ca soliști ai spectacolului.

Coregrafia este asigurată de Gheorghi Kovtun, iar scenografia aparține Nataliei Kornilova. Asistent de coregrafie al „Spărgătorului de nuci” de P.I. Ceaicovski este Monica Cherecheș.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii