Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea TVR Iaşi. Regizorul Tudor Cristian Axinte şi soţia sa au murit într-un accident de motocicletă

ro

26 Aug, 2019 10:06 5622 Marime text
Doliu la TVR Iaşi. Unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune a murit intr-un cumplit accident de motocicleta. Tudor Cristian Axinte avea 53 de de ani, iar ieri, alaturi de sotia sa, Simona, plecase la plimbare pe motocicleta.

În satul Bălteni din comuna Probota, bărbatul avea să piardă controlul mopedului într-o curbă, să pătrundă pe contrasens şi să intre în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar.

Impactul a fost unul devastator. Simona a fost aruncată de pe motor şi a murit pe loc. Pe Tudor medicii au încercat să îl salveze zeci de minute, dar, din pacate, au fost nevoiţi să declare decesul.

"In cursul zilei de duminica a avut loc un grav accident rutier, pe raza localităţii Bălteni. Este vorba despre un impact frontal între un autoturism şi o motocicletă. În urma acestui incident au rezultat şase victime. Motociclistul, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a încercat să îl resusciteze, timp de o ora. Soţia acestuia a fost găsită decedată, cu leziuni multiple, fără indicaţie de resuscitare. În autoturism se aflau cinci persoane, toate conştiente", a precizat prof. Dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iaşi.

Politiştii fac cercetări în acest caz. "Politiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Probota s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. În cauza s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii