Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petreceri şi DJ-i internaţionali Distracţii pe litoral în weekend-ul 26-28 iunie (galerie foto)

ro

26 Jun, 2015 00:00 2726 Marime text
În sufrageria de la mare, un nou weekend înseamnă relaxare, distracţii şi petreceri până la primele ore ale dimineţii. Weekend-ul bate la uşă, iar cluburile se întrec să organizeze cele mai antrenante petreceri. Iată programul distracţiilor de la malul mării.
 
Vineri, 26 iunie. Petreceri cu DJ Da Phonk, Ruky DeeJay şi Dan Capatos
 
Ego Club Mamaia continuă sezonul estival 2015 cu invitaţi de marcă. Aşadar, în această seară, începând cu ora 23.00, DJ Da Phonk din Amsterdam va fi prezent în Ego, alături de DJ Ya Meel. Cei doi au asigurat distracţia în Ego şi cu ocazia zilei de 1 Mai.
 
Weekend-ul acesta, Fratelli Beach & Club Mamaia îşi deschide porţile pentru noi seri marcate de distracţie. Pe 26 iunie, Ruky DeeJay va aduce energie pe ringul de dans. „Ne place la nebunie să zâmbim şi să dansăm sub răsăritul soarelui, iar vinerea aceasta, începând cu ora 23.30, Ruky DeeJay va face noaptea să zboare mai repede în Club Fratelli Mamaia”, precizează organizatorii, pe pagina oficială a evenimentului.
 
În această seară, El Comandante organizează o nouă ediţie a petrecerii „Bad Girls”. „Fetele bune se duc în rai... fetele rele se duc unde vor ele”, scriu, cu umor, organizatorii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. Distracţia începe de la ora 21.00.

Pentru o experienţă nouă a vieţii de noapte, în această seară, Club Nobilis îşi deschide porţile pentru prima dată în staţiunea Mamaia. Atmosfera va fi asigurată de invitaţii speciali DJ Valimo, MC Ionuţ Trică şi rezidentul clubului, Andrei K. Cei prezenţi se vor distra pe ritmuri de deep-house, R&B, dancehall, trap şi tech-house. De asemenea, vor avea parte de shot-uri gratuite până la ora 2.00. Accesul este liber.
 
Tot pe 26 iunie, Luv Lounge Mamaia organizează petrecerea „Luv is in ther air”, de la ora 23.00. Ca de obicei, distracţia va fi asigurată de DJ Alexunder Base, DJ Maryo şi DJ Smart. La Bellagio Club Mamaia, serile de vineri şi sâmbătă stau sub semnul „White Party” având-o la pupitru pe DJ Sexation - Olga Ryazanova. Începând cu ora 4.00, se dă startul la After Party, care va ţine până la ultimul client.
 
În acest weekend, petrecerea continuă în forţă la Goblin Constanţa Beach, sub titulatura „Take me to the beach”. Aşadar, vineri, 26 iunie, şi sâmbătă, 27 iunie, de la ora 22.00, vor fi prezenţi Evilmust şi DJ Dox, „pregătiţi să vă ţină în priză până la răsărit”, promit organizatorii. Intrarea este liberă. De asemenea, cine îşi sărbătoreşte ziua de naştere/onomastica la Goblin Constanţa Beach primeşte o sticlă de şampanie şi un rând de shot-uri pentru toţi invitaţii, din partea casei.
 
Şi Crema Summer Club din Mamaia pregăteşte un eveniment incendiar, iar în această seară, va avea loc „O noapte păcătoasă”. Dan Capatos, Ana Mocanu şi Simona Traşcă vor fi prezenţi în calitate de invitaţi speciali.
 
De pe 26 până pe 28 iunie, cei prezenţi în Vamă pot alege să se distreze pe plaja Expirat. Ziua este dedicată relaxării, iar seara, petrecerilor cu muzică aleasă de Luca.
 
„Prima plajă independentă cu înclinaţii artistice din România”, un spaţiu alternativ ce promovează concertele, expoziţiile, spectacolele de teatru sau improvizaţiile, Oha Beach, organizează un alt weekend de relaxare şi distracţii. „În sufrageria de la mare, în loc de soare şi de lună, weekend-ul ăsta îi avem pe Călin şi pe Alt Om, fiecare cu mixurile lui preferate”, precizează organizatorii. Aşadar, la Oha Beach, vineri, va fi prezent Călin, iar sâmbătă, 27 iunie, Alt Om. Accesul este liber.
 
În decursul acestei săptămâni, filme şi lungmetraje care și-au câștigat faima pe plan național și internațional sunt vizionate de către constănţeni în aer liber, în Piaţa Ovidiu, în cadrul Festivalului de Film Nomad. Constănţenii au putut deja urmări producţiile „Aferim!”, „Pașaport de Germania” şi „Sunt a ta”. Proiecţiile continuă în această seară, de la ora 21.30, cu „Trenul vieții”, care a obţinut premiul Fipresci pentru cel mai bun film de debut, la Veneția, în 1998. Într-o seară a anului 1941, Schlomo, nebunul satului, aduce consătenilor săi o ştire cumplită: germanii ucid şi deportează spre destinaţii necunoscute locuitorii evrei din shtetl-urile vecine. În curând, şi sătucul lor va avea aceeaşi soartă.
 
Sâmbătă, 27 iunie. Distracţia este în toi
 
Petrecerea continuă şi sâmbătă seară, în Crema, când este programată petrecerea „Summerlicious Night Hits”. Distracţia va fi asigurată de DJ George Iordan, de la ora 23.00. Tot sâmbătă, dar de la ora 21.00, El Comandante le propune constănţenilor şi turiştilor petrecerea „Party Para la Resistencia”.
 
Pe 27 iunie, la Fratelli Beach & Club Mamaia, începând cu ora 23.30, va mixa DJ Dirty Law, unul dintre cei mai buni DJ din Europa şi cap de afiş la cele mai tari cluburi din Londra. DJ Dirty Law a fost pe aceeaşi scenă cu 50 Cent, Tiesto, Moby, Calvin Harris, Bob Sinclair şi mulţi alţii.
 
Sâmbătă, de la ora 21.00, El Comandante propune petrecerea „Party Para la Resistencia”. Tot sâmbătă, începând cu ora 22.00, Heaven's Hell din Constanţa organizează o nouă ediţie a petrecerii „Music is my drug”. Seara va fi animată de DJ Kronk, iar cei prezenţi se vor distra pe ritmuri de hip hop, dance hall, reggae, trap, rock'n'roll, „toate asezonate cu shot-uri, long-drink-uri şi mult chef de distracţie”, după cum anunţă organizatorii pe pagina oficială a evenimentului. Intrarea este liberă.
 
Petrecăreţii se vor putea distra sâmbătă seară şi la Marttinez Beach, alături de membrii formaţiei Publika şi DJ Soundskin. Distracţia începe la ora 19.00.
 
Continuă proiecţiile în Piaţa Ovidiu şi sâmbătă, tot de la ora 21.00, când va rula „Toto și surorile lui”, o producţie care prezintă povestea lui Totonel, un puşti de zece ani din Ferentari.
 
Duminică, 28 iunie. Se încheie Festivalul Nomad
 
Duminică seară, El Comandante le propune constănţenilor o petrecere retro, cu începe de la ora 21.00. Evenimentul are loc în fiecare duminică. Tot pe 28 iunie, de la ora 20.00, localul La Historia de Argentina organizează o nouă seară relaxantă de jazz, invitatul special al evenimentului fiind Lucian Săuleanu. Artistul este un muzician experimentat şi profesionist, care cântă la saxofon şi la clape.
 
Ultima seară a Festivalului de Film Nomad se va încheia duminică, atunci când este programată proiecţia filmului „Drumul păsărilor”. În fiecare seară, înainte de o proiecţie, publicul este invitat să vizioneze două scurtmetraje diferite, selectate în cadrul competiției Nomad Shorts.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii