Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristi Minculescu şi Iris, răsplătiţi cu săli pline şi aplauze. Aşteaptă concertul de la Constanţa

ro

24 Sep, 2015 20:35 1798 Marime text
Din lista celor 14 orașe pe care le parcurge turneul național „Din nou împreună”, pe care Cristi Minculescu și Iris îl desfășoară din 18 septembrie, primele trei orașe au fost bifate cu succes.
 
Astfel, atât în cadrul concertului de la Pitești, cât și la Craiova și Timișoara, pe lângă momentele emoționante, în care Cristi Minculescu și Iris au cântat împreună cu publicul minute întregi din refrenele unor hituri, precum „Cine mă strigă în noapte”, „De vei pleca”, un alt moment memorabil a fost și solo-ul de tobe al lui Nelu Dumitrescu.
 
După fiecare spectacol, zece fani, aleși în urma unei trageri la sorți organizate în fiecare sală de concert pe baza biletelor achiziționate, s-au întalnit în culise cu Cristi Minculescu și Iris. „M-am bucurat să văd cum suporterii noștri vechi vin acum la concertele noastre însoțiți de copiii lor. Încrederea lor neclintită în noi ne-a făcut să pornim din nou la drum în această formulă. Sper ca și în următoarele orașe să avem parte de cel puțin aceeași atmosferă ca la Pitești, Craiova și Timișoara”, a declarat Cristi Minculescu.
 
Luni, 12 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Cristi Minculescu și Iris îşi așteaptă fanii constănțeni în număr cât mai mare, să cânte împreună.
 
Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone și Diverta, dar și online, de pe www.iabilet.ro http://www.iabilet.ro/.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii