Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concerte rock şi folk, paradă moto şi show-uri interzise inimilor slabe Seawolves Bike Fest revine pe litoral cu cea de-a VIII-a ediţie

ro

11 Jun, 2015 00:00 3077 Marime text
Sute de motociclişti din ţară vor urca pe motoare pentru a ajunge pe litoralul românesc, unde vor petrece trei zile pline de rock, folk şi bere. Seawolves Bike Fest, eveniment ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, se va desfăşura în weekend-ul 12 - 14 iunie, în Camping S din Mamaia Nord.
 
Ca în fiecare an, organizatorii garantează acelaşi nivel de distracţie. Nu vor lipsi dozatoarele de bere rece, tăria de întâmpinare, concursurile cu premii serioase, concertele rock, ţinute pe o scenă de 50.000 de waţi, folk-ul şi cântările haiduceşti în jurul focului de tabără, parada moto, artificiile, dar nici late night show-ul interzis minorilor şi inimilor slabe. Seara de vineri, 12 iunie, va fi dedicată „monştrilor“ rockului clasic: Led Zeppelin, Deep Purple, Whitesnake, AC/DC. Sâmbătă, 13 iunie, pe scenă va urca IRIS, formaţie reunită după trei ani, care va concerta în formula care a consacrat-o: Cristi Minculescu, Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro şi Relu Marin.

În plus, în fiecare seară, după show-ul interzis minorilor, până la răsărit, participanţii la acest eveniment se vor aduna pe plajă, la focul de tabără, lângă beach-barul care va fi deschis toată noaptea, pentru tradiţionalul recital folk & rock cu Silviu Covaci, care va fi acompaniat la tobe de maestrul Ionuţ Micu! Masters of Ceremony vor fi Cristian Hrubaru şi Claudiu Cârţână, de la Rock FM. Motocicletele vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spaţiu special amenajat şi supravegheat non-stop. Preţul de intrare este de 30 de lei. Mai multe informaţii şi detalii se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SeawolvesBikeFest.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii