Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert şi lansare de album Pinholes şi The Kryptonite Sparks, în faţa publicului constănţean

ro

17 Feb, 2015 10:40 986 Marime text
În acest weekend, Club Doors din Constanţa va fi gazda unui concert-eveniment, care face parte din turneul „Best Alternative Newcomers Tour". Astfel, sâmbătă, 21 februarie, Pinholes şi The Kryptonite Sparks vor concerta în faţa publicului constănţean.
 
Cele două formaţii vor fi prezente în 14 locații din țară, în mai puțin de două luni. Turneul este cu atât mai special, cu cât este rezultatul unui an și jumătate de muncă asiduă în promovarea și cunoaşterea de către public a universului Pinholes şi The Kryptonite Sparks, se precizează într-un comunicat. Concertul marchează lansarea şi prezentarea în premieră a noilor materiale discografice ale celor două trupe: Pinholes lansează „Era Pietrelor Neșlefuite", iar formaţia The Kryptonite Sparks, „Doi // A doua undă de bruiaj".
 
Pinholes şi-a lansat primul album, „Zmei", în 2013. În următorul an și jumătate, trupa a participat la numeroase evenimente, unde a împărţit scena cu trupe precum Vița de Vie, Luna Amară, Fluturi pe Asfalt, Theory of Mind sau Robin and the Backstabbers.
 
Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks reprezintă o combinație eterogenă de indie rock, alternative, funk, avant-prog și pop-rock. În vara lui 2013, The Kryptonite Sparks a lansat primul EP, promovat la festivaluri precum Rock'n'Iași (unde obțin premiul I), Peninsula, Durusa SummerHills sau Posada Rock.
 
Concertul de la Constanţa este programat de la ora 21.00. Biletele sunt puse în vanzare la sediul Clubului Doors, la prețul de 15 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii