Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert de jazz Mădălina Petre revine la Broadway Café din Constanţa

ro

18 Sep, 2014 10:22 2201 Marime text
Miercuri, 24 septembrie, începând cu ora 21.00, Mădălina Petre revine la Broadway Café din Constanţa, alături de pianistul Florian Stoica, pentru a susţine un concert de jazz.
„Şi pentru că iubim luna septembrie, repertoriul lor se va auzi discret, asemeni căderii frunzelor colorate, formând astfel un covor de sclipiri, sentimente şi optimism, pe care vom păşi cu drag la început de toamnă. Jazz loving September este concertul unde melancolia se transformă în muzică şi muzica în fericire”, au anunţat organizatorii evenimentului. 
Preţul unui bilet costă 10 lei. Broadway Café se află pe Bulevardul Mamaia, lângă pasarela din Satul de Vacanţă.
Mădălina Petre studiază muzica de la vârsta de nouă ani şi a frecventat cursurile Universităţii de Muzică din Bucureşti şi pe cele ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale. Perfecţionarea şi maturizarea artistei au venit odată cu participarea la diferite programe muzicale, printre acestea numărându-se „Keep an Eye on Summer Jazz School” (Amsterdam), „Festivalul IconArts” (Sibiu), Concertul de Jazz din cadrul Festivalului de Chitară Clasică din Târgu-Mureş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii