Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tu ştii cine eşti?” Clubul constănţean Doors găzduieşte o conferinţă inedită

ro

10 Jun, 2015 11:45 2397 Marime text
În acest weekend, pe 13 iunie, de la ora 11.00, clubul constănţean Doors va găzdui un eveniment dedicat pasionaţilor de psihologie și astrologie. Intitulat „Tu ştii cine eşti? - 12 conferinţe despre identitate”, proiectul va debuta la malul mării şi reprezintă iniţiativa scriitoarei și psihoterapeutului Anca Mizumschi.
 
În cadrul conferinţei de la Constanţa, alături de Anca Mizumschi, va fi prezentă Alexandra Coman, astrolog. Evenimentul îşi propune să discute identitatea umană în toate aspectele ei, având ca invitaţi specialişti de vârf din mai multe domenii. „Concepute ca nişte ateliere interactive, nu există nicio barieră formală între cei care susţin conferinţele şi public, astfel încât, la sfârşitul atelierului, scopul  este să răspundem fiecăruia şi, în măsura în care cel care participă îşi doreşte, să provocăm la un plan personalizat de schimbare”, se menţionează pe pagina oficială a conferinţei.
 
Organizatorii şi-au propus să creeze o comunitate interconectată prin medii sociale, o comunitate ai cărei membrii să se sprijine reciproc, nu numai în cunoaştere sau adunarea de informaţii, ci şi în a face ceva activ într-o ţară în care puterea civică a comunităţii este de cele mai multe ori ignorată.

Proiectul este structurat în 12 ateliere, câte unul în fiecare lună. Prima parte a atelierului constă într-o prezentare/discuţie interactivă pe teme legate de identitate şi societatea românească (prezintă Anca Mizumschi, scriitor, psihoterapeut şi iniţiatoarea proiectului), în timp ce în a doua parte, un invitat va ilustra cu exemple concrete tema aleasă şi va răspunde întrebărilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii