Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cele mai frumoase lieduri”, recital de excepție la Muzeul de Artă din Constanța

ro

07 Jan, 2019 13:25 2014 Marime text

Muzeul de Artă din Constanța îi invită pe constănțeni, sâmbătă, 12 ianuarie, la un recital extraordinar.

Evenimentul intitulat „Cele mai frumoase lieduri” începe la ora 17:00 și îi are ca protagoniști pe sopranele Bianca Luigia Manoleanu și Stanca Maria Manoleanu, care vor fi acompaniate la pian de Roman Manoleanu și Remus Manoleanu.

Aceștia vor interpreta lucrări pentru voce și pian din creația compozitorilor Serghei Rahmaninov, Henri Duparc, Ernest Chausson, Gaetano Donizetti, Gioacchino Rossini, Giuseppe Verdi, Ruggieroo Leoncavallo.

Intrarea la evenimentul organizat la Muzeul de Artă este liberă oricărui iubitor de muzică bună.

Reputatul doctor în muzică Remus Manoleanu este arhicunoscut de publicul constănțean, dar și de toată lumea. Acesta a absolvit Conservatorul Ciprian Porumbescu din București, dar și al Consevatorului P.I.Ceaikovski din Moscova.

Remus Manoleanu a participat la nenumărate festivaluri în Berlin, Sao Paulo, Londra, Dublin. Oferă frecvent concerte atât în țară cât și în străinătate. A înregistrat peste 3000 de minute pentru Radiodifuziunea Română.

I-au fost dedicate sau a cântat în primă audiţie absolută numeroase concerte pentru pian şi orchestră, piese pentru pian solo sau lieduri (cântece) pentru voce şi pian.

În anul 2010 a obţinut, alături de soprana Bianca Luigia Manoleanu, premiul „ Excelenţa în Interpretare” oferit de Forumul Muzical Român.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii