Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai mare manifestare muzicală a verii ajunge la Constanţa

ro

11 Aug, 2014 17:24 2200 Marime text
Timp de două zile, la sfârşitul săptămânii, respectiv pe 15 şi pe 16 august, distracţia şi muzica bună se întâlnesc pe plaja Modern din Constanţa, la cea mai mare manifestare muzicală a sezonului estival 2014, „Zilele Prieteniei Bergenbier”.
 
În ambele seri, festivalul, în cadrul căruia vor concerta cele mai tari trupe româneşti, va începe de la ora 15.00. Vineri, 15 august, capul de afiş va fi ţinut de Şuie Paparude, Vunk, CTC, OCS, Coma şi Shadowbox. În ziua următoare, sâmbătă, 16 august, petrecerea va continua cu Paraziţii, Viţa de Vie, Zob, R.O.A., Robin and the Backstabbers şi Pinholes. Aceştia, împreună cu alte trupe care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță.
 
Trupele alese de fani să deschidă concertele, în cele două zile, au fost selecţionate printr-un concurs online. Astfel, vineri, cei prezenţi vor avea ocazia să-i asculte pe Lupul Cel Rău şi Amnesia, iar sâmbătă, trupele Days of Confussion şi Stema sunt programate să deschidă evenimentul. Intrarea la acest festival este liberă.
 
Briza mării, starea de vacanță, distracţia pe ritmuri pline de energie, unele dintre cele mai importante trupe din muzica românească, sunt ingredientele care pun festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” pe harta celor mai incendiare evenimente de pe litoral. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii