Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea de-a doua ediție a Festivalului Filmului Kazah, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”. Ce filme pot urmări constănțenii ?

ro

01 Nov, 2018 15:21 1618 Marime text
Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, prin Consulatul Onorific al Republicii Kazahstan în Constanta invită publicul amator, în zilele de 2-3 noiembrie, respectiv vineri și sâmbătă, la cel de-al doilea Festival al Filmului Kazah.

Vineri, se va difuza, începând cu ora 15.30, filmul „Sabia de diamant” ,iar de la ora 18.00 „Darul pentru Stalin”.
În ceea ce privește ziua de sâmbătă, în cadrul  Festivalului  Filmului Kazah, desfășurat la sediul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, din bulevardul Ferdinand, nr. 56, vor fi difuzate două filme, respectiv, de la ora 11.30 - „ Birzhan Sal”, și „ Străinul”, de la ora 13.00.

Intrarea la festival este liberă, iar cei ce sunt interesați și doresc să vizioneze aceste filme vor descoperi o altfel de lume. Se vor prezenta de la tradiții, la obiceiurile lor, câteva elemente similare cu ale noastre din acest punct de vedere și descrierile istorice cu privire la originile poporului kazah
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii