Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spectacole vor fi jucate la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare” Constanţa în prima parte a lunii noiembrie?

ro

28 Oct, 2018 16:03 1357 Marime text
Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare” Constanţa are programat pentru prima perioadă a lunii noiembrie, câteva spectacole. Este vorba despre „Povestea porcului” care o să fie jucat în deplasare în perioada 2 -3 noiembrie şi va fi susținut la Teatrul Așchiuță din oraș, la Festivalul  Internațional al Teatrului de Studio și de Forme Noi 2018, ediția a XXII-a de la Piteşti şi “Punguţa cu doi bani”. Distribuția este formată din actorii: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad și Grațian Prisacariu.

Dacă în privinţa primului, cel jucat în deplasare “Povestea porcului” după Ion Creangă, are regia şi scenariul sub semnătura lui Cristian Mitescu, scenografia Adrian Ştefănescu şi muzica, Dan Bălan. Spectacolul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între trei şi opt ani.

Al doilea spectacol va fi jucat  prin două reprezentaţii, la sediul teatrului din strada Karatzali, în data de 4 noiembrie, la orele 10.00 şi 11.00. Piesa jucată de două ori în acea zi este “Punguţa cu doi bani”, în regia şi scenariul lui Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tărăşescu Jianu, muzica Dan Bălan şi coregrafia Olimpia Iordache.  Spectacolul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii