Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 21-27 august

ro

18 Aug, 2015 18:00 1857 Marime text
Între 21 şi 27 august, Cityplex Tomis Mall va rula numeroase filme pentru constănţeni, dar şi pentru turiştii aflaţi la malul mării în perioada menţionată. Potrivit unui comunicat de presă, remis ZIUA de Constanţa, programul Cityplex Tomis Mall este următorul:
 
SALA 1: MINIONII 3D-DUBLAT (MINIONS 3D)-AG-SAPTAMANA 7
V,L-J: 14:00
S,D: 11:30,14:00
 
Regia:Kyle Balda, Pierre Coffin
Cu:Sandra Bullock, Jon Hamm, Pierre Coffin
Gen film:Animaţie,Comedie,Familie
Durata:104 minute
 
Simpaticii aghiotanţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme Despicable Me, au parte de o animaţie dedicată lor! Aflăm că minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloşi ai istoriei. Doar că mulţi stăpâni şi-au aflat sfârşitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceştia rămân singuri şi neconsolaţi... Totul pare a se rezolva când minionul Kevin dă peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiţie e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume şi să devină prima super-ticăloasă din istorie...
 
SALA 1: IN LIPSA RATIUNII 2D (IRRATIONAL MAN 2D)-AP 12-AVANPREMIERA
Mi,J:16:30
 
Regia: Woody Allen
Cu:Emma Stone, Joaquin Phoenix
Gen film:Dramă,Mister
Durata:96 minute
 
Scris şi regizat de către Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act existenţial. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment şi are premiera în cinematografele din ţară pe 28 august.
La scurt timp după ce se angajează ca profesor la colegiul dintr-un mic orăşel, Abe cunoaşte două femei: pe Rita Richards (ParkerPosey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eşuate care caută fericirea în braţele lui şi Jill Pollard (EmmaStone), cea mai bună elevă şi prietenă a lui.
Deşi îşi adoră iubitul, Jill este fascinată de trecutul excentric şi personalitatea artistică a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decât să o cucerească şi mai tare pe tânără.
Destinul celor doi se schimbă atunci când, din întâmplare, aud conversaţia unor străini. Atunci bărbatul ia o decizie radicală care îl face să se bucure din nou de viaţă. Însă alegerea făcută declanşează o serie de evenimente care le va afecta atât pe Jill cât şi pe Rita.
 
SALA 1: TRANSFER DE VIATA 2D (SELF/LESS 2D)-N 15-SAPTAMANA 3
V,L-J:18:45
S,D:18:45
 
Regia:Tarsem Singh
Cu:Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode, Ben Kingsley
Gen film:SF,Thriller
 Durata:117 minute
 
Industriașul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea.
Damian îşi înscenează moartea şi începe o nouă viaţă, departe de cunoscuţi, după ce
conştiinţa să este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecţiunile procedurii să devină cunoscute, aşadar vieţile lui şi ale celor din jur sunt în mare pericol.
"Îmi doresc mai mult timp!"... Toţi gândim şi simţim aşa. Dar cum ar fi ca într-o zi să poţi obţine acest timp contra cost?! Inovatorul thriller psihologic "Self/less: Transfer de viaţă" explorează tocmai consecinţele care vin odată cu preţul nemuririi.
 
SALA 1:SINISTER 2/2D-N 15-SAPTAMANA 1
V,L,Ma:16:30,21:00
S,D:16:30,21:00
Mi,J:21:00
 
Regia:Ciarán Foy
Cu:Shannyn Sossamon, Tate Ellington, James Ransone, Nicholas King
Gen film:Horror
Durata:90 minute
 
Sinister 2 este urmarea înspăimântătoare a horror-ului de mare succes din 2012. După evenimentele şocante din Sinister, Bughuul, spiritul răului, continuă să se răspândească cu o viteză uluitoare. Noua povestire redă o cursă teribilă împotriva cronometrului pentru a salva o familie de nebunia şi crima aduse de Bughuul şi locotenenţii săi, copiii-fantomă.
 
SALA 2: BARBIE IN TABARA DE MUZICA 2D (BARBIE IN ROCK`N ROYALS 2D)-AG-SAPTAMANA 2
V,L-J:13:45
S,D:11:45:13:45
 
Regia:Owen Hurley
Cu:Kelly Sheridan
Gen film:animatie,muzical
 
Fiți gata de rock’n’roll  cu Barbie! În acest muzical, Barbie™ este Prințesa Courtney, o prințesă modernă a cărei lume e dată peste cap când face schimb de vieți cu Erika, o vedetă rock faimoasă.
Două lumi complet opuse și diferite se vor ciocni în momentul  în care, printr-o încurcătură, prințesa Cortuney ajunge la Tabăra de Muzică, iar Erika, la Tabăra Regală. În timp ce conducerea celor două tabere se străduie să repare greșeala, și Courtney, și Erika învață să se adapteze mediului nou pentru ele, distrându-se și făcându-și prieteni noi.
Când fetele află că ambele tabere sunt amenințate cu închiderea, își dau seama că e timpul să-și asume adevărata personalitate și să se unească pentru un concurs legendar care va arăta că totul e posibil când îndrăznești să ai vise mari!
 
SALA 2: ORASE DE HARTIE 2D (PAPER TOWNS 2D)-AP 12-SAPTAMANA 2
V,L-J:18:30
S,D:18:30
 
Regia:Jake Schreier
Cu:Nat Wolff, Jaz Sinclair, Cara Delevingne,Austin Abrams
Gen film:Mister
 Durata:109 minute
 
Un tânăr şi cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieţii lor ca s-o găsească pe vecina dispărută.
Audiția Carei Delevingne pentru rolul lui Margo a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green (autorul cărţii).
 
SALA 2: AGENTUL DE LA U.N.C.L.E. 2D (THE MAN FROM U.N.C.L.E. 2D)-AP 12-SAPTAMANA 1
V,L-J:16:00,20:45
S,D:16:00,20:45
 
Regia:Guy Ritchie
Cu:Armie Hammer, Hugh Grant, Henry Cavill,Alicia Vikander
Gen film:Acţiune,Aventuri,Comedie
Durata:116 minute
 
Producţia Warner Bros. Pictures "Agentul de la U.N.C.L.E." îl aduce pe Henry Cavill ("Man of Steel: Eroul") în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer ("Reţeaua de socializare") îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie şi are premiera pe marile ecrane din ţară pe 21 august.
Plasat la începutul anilor 60', în plin Război Rece, "Agentul de la U.N.C.L.E." evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase
deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie.
Pe lângă Henry Cavill şi Armie Hammer, din distribuţie mai fac parte Alicia Vikander ("Anna Karenina"), Elizabeth Debicki ("Marele Gatsby"), Jared Harris ("Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor") şi Hugh Grant în rolul lui Waverly.
 
SALA 3: LOVITURA DE STANGA 2D (SOUTHPAW 2D)-N15-SAPTAMANA 2
V,L-J:16:15,21:15
S,D:16:15,21:15
Regia:Antoine Fuqua
Cu:Rachel McAdams, Naomie Harris, Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker
Gen film:Acţiune,Dramă,Sport,Thriller
Durata:123 minute
 
Un boxer luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viaţa lui se destramă în jurul său.
 
SALA 3: VACANTA CU PERIPETII 2D (VACATION 2D0-AP 12-AVANPREMIERA
Mi,J:19:00
 
Regia:Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley
Cu:Ed Helms, Charlie Day, Leslie Mann
Gen film:Aventuri,Comedie
Durata:98 minute
 
Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema „Vacanţă cu peripeţii” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă.  Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.
 
SALA 3: CEI PATRU FANTASTICI 2D (THE FANTASTIC FOUR 2D)-AG-SAPTAMANA 3
V,L-Ma:14:15,19:00
S,D:11:15,13:30,19:00
Mi,J:14:15
 
Regia:Josh Trank
Cu:Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell,Miles Teller
Gen film:Acţiune,Fantastic,SF
 Durata:106 minute
 
Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegaţi care se teleportează într-un univers alternativ şi plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice. Vieţile lor se schimbă ireversibil, iar echipa trebuie să înveţe să-şi stăpânească noile şi uimitoarele abilităţi şi să colaboreze pentru a salva Terra de o teribilă ameninţare.
 
SALA 4: INTOARCEREA IN HAVANA 2D (RETOUR A ITHAQUE-SAPTAMANA 2
V,L-J:14:30,16;45,19:15,21:20
S,D:12:00,14:30,16:45,19:15,21:20
 
Regizor:Laurent Cantet
Scenariu:Laurent Cantet,Francois Crozade
Gen:Comedie,Drama
 
Apusul, pe o terasă situată deasupra Havanei. Cinci prieteni s-au întâlnit pentru a sărbători întoarcerea lui Amadeo după 16 ani de exil. De la apus până în zori s-au lăsat în voia amintirilor povestind despre tinereţea lor, despre grupul pe care îl formau atunci, despre încrederea în viitor, dar şi despre dezamăgirile suferite.
„Prin destăinuirile aduse de revenirea acestor personaje în Cuba, am încercat să construim un portret probabil şi realist al acelor bărbaţi şi femei care în tinereţile lor participau activ în viaţa socială a vremii şi care, la fel ca mulţi alţii, au visat că roadele sacrificiilor din prezent (acum trecut) vor fi culese în viitor.”, a declarat Leonardo Padura, scriitor si jurnaist cubanez, autor al romanului Povestea vieții mele, care stă la baza filmului.
 
A jucat în "Grease" versiunea de pe Broadway, însă debutul cinematografic a fost în filmul Skatetown, U.S.A în anul 1979.La patru ani după acest filma joacă în The Outsiders alături de Tom Cruise, Rob Lowe, Matt Dillon,dar de departe cel mai mare succes al carierei sale vine din următorul sau film, Dirty Dancing (1987) în care a jucat alături de Jennifer Grey.Un succes al anului 1990,filmul Ghost a fost un alt proiect reuşit al carierei sale.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii