Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 13-19 noiembrie

ro

13 Nov, 2015 08:29 3396 Marime text
În perioada 13-19 noiembrie, Cityplex Tomis Mall va rula numeroase filme pentru constănţeni. Potrivit unui comunicat de presă, remis cotidianului ZIUA de Constanţa, sunt programate următoarele proiecţii:

SALA 1: HOTEL TRANSILVANIA 2-3D DUBLAT SI SUBTITRAT-AG-
V,L,Ma,Mi,J:15:00 DUBLAT,17:00 SUBTITRAT
S,D:11:30,13:30,15:30 DUBLAT,19:30 SUBTITRAT
 
Regia:Genndy Tartakovsky
Cu:Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez,Kevin James
Gen film:Animaţie,Comedie,Familie
Durata:89 minute
 
În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monştri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniştit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi şi vampir.
Aşa că, în timp ce Mavis îşi vizitează socrii umani (şi are şi ea parte de un şoc cultural), bunicul vampir Dracula îşi cheamă prietenii Frank, Murray, Wayne şi Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. Însă nimeni nu ştie că tatăl lui Drac, foarte bătrânul şi morocănosul Vlad e pe cale să facă o vizită familiei. Când Vlad află ca strănepotul său nu este de sânge pur şi că oamenii pot să stea acum la Hotel Transilvania, lucrurile o iau un pic razna.
 
SALA 1: BUCURESTI NONSTOP 2D-AP 12-
V,L,Ma,Mi,J:19:00
S,D:21:15
 
Regia:Dan Chişu
Cu:Cuzin Toma, Olimpia Melinte, Gheorghe Ifrim,Dorian Boguţă
Gen film:Comedie,Dramă
Durata:86 minute
 
„Bucureşti Non-Stop” este un film de lungmetraj ce ilustrează povestea unui cartier din Bucureşti. Mai exact, filmul este o noapte din viaţa unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru poveşti diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca „băiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim. Filmul îşi doreşte să transmită povestea unor oameni normali în situaţii excepţionale.
Ieşite din comun, toate cele patru poveşti nu fac decât să radiografieze un microclimat din oraşul în care trăim. Este un film despre dragoste, generozitate, ură, gelozie, util şi inutil, viaţă, moarte, cu fapte bune şi rele, fără finalitate dar şi cu umor şi cu tandreţe, escalând ridicolul unor întâmplări şi situaţii penibile dintr-o singură noapte.
 
SALA 1: MICROBE ET GASOIL 2D-AG
V,L,Ma,Mi,J:21:00
S,D:17:30
 
Regia:Michel Gondry
Cu:Ange Dargent, Théophile Baquet, Sacha Bourdo, Étienne Charry
Gen film:ComedieDurata:103 minute
 
Doi prieteni se îmbarcă într-o călătorie de-a lungul Franței, cu un vehicul pe care l-au construit ei înșiși
 
SALA 2:CRAIASA ZAPEZII 3D(SNOW QUEEN 3D)-DUBLAT -AG-
V,L,Ma,Mi,J:16:30
S,D:11:15,13:00,17:15
 
Regia:Maksim Sveshnikov, Vladlen Barbe
Cu:Erin Fitzgerald, Wendee Lee, Cindy RobinsonGen film:Animaţie,Aventuri,Familie
Durata:80 minute
 
Condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, Regina Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei.
Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Regina Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.
 
SALA 2: GOOSEBUMPS:ITI FACEM  PARUL MACIUCA 3D-AP 12-
V,L,Ma,Mi:14:30,18:30,20:45
S,D:15:00,19:00,21:00
J:14:30,19:30
 
Regia:Rob Letterman
Cu:Jack Black, Dylan Minnette
Gen film:Aventuri,Comedie,Fantastic
Durata:103 minute 

În Goosebumps, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette), supărat că a trebuit să se mute dintr-un oraş mare într-unul mic, întrevede o rază de speranţă când întâlneşte o fată frumoasă din vecini, pe nume Hannah (Odeya Rush)  şi leagă o nouă prietenie cu Champ (Ryan Lee).  Dar fiecare lucru bun are şi partea lui întunecată, aşa că Zach află destul de repede că misteriosul tată al lui Hannah este de fapt R.L. Stine (Jack Black),  autorul seriei de succes, Goosebumps. 
Când Zach începe să afle tot felul de lucruri despre vecinii săi, el descoperă că Stine are un secret periculos: creaturile pe care le-a creat şi cu care a populat cărţile sale sunt reale, iar Stine îşi protejează cititorii ţinându-le închise în cărţile unde au apărut fiecare.  Când creaţiile lui Stine sunt eliberate neintenţionat dintre paginile manuscriselor, viaţa lui Zach devine de-a dreptul ciudată. 
Într-o noapte de aventuri nebuneşti, Zach, Hannah, Champ şi Stine trebuie să-şi unească puterile pentru a-i băga înapoi între filele cărţilor pe păpuşa Slappy, pe fetiţa cu mască, gnomii şi alte creaturi, care ameninţau oraşul. 

Columbia Pictures şi Sony Pictures Animation prezintă, în colaborare cu LStar Capital şi Village Roadshow Pictures, o producţie a Original Film / Scholastic Entertainment Inc., Îţi facem părul măciucă/Goosebumps.  Rolurile principale din film sunt interpretate de Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan, Ryan Lee şi Jillian Bell.
 
SALA 2: JOCURILE FOAMEI:REVOLTA PARTEA A  II-A 3D(HUNGER GAMES:MOCKINGJAY PART II 3D)-AP 12-AVANPREMIERA
JOI:21:45
 
Regia:Francis Lawrence
Cu:Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson
Gen film:Acţiune,Aventuri,Dramă
Durata:136 minute 
În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime.
 
SALA 3: PE MALUL MARII 2D(BY THE SEA 2D)-N 15-AVANPREMIERA
Mi,J:20:15
 
Regia:Angelina Jolie
Cu:Angelina Jolie, Brad Pitt
Gen film:Dramă,RomanticDurata:132 minute
 
Povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), și a soției sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor. Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea (Laurent) și François (Poupaud), dar și cu localnici precum Michel (Arestrup) și Patrice (Bohringer), cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu.
 
SALA 3:SPECTRE 2D-4K-N 15-
V,L,Ma:14:45,17:30,20:15
 S,D:13:15,16:00,18:45,21:30
Mi,J:14:45,17:30
 
Regia:Sam Mendes
Cu:Monica Bellucci, Léa Seydoux, Dave Bautista,Daniel Craig, Christoph Waltz, Ben Whishaw
Gen film:Acţiune,Aventuri,Crimă,ThrillerDurata:150 minute
 
Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.
 
SALA 4: NOUA IUBITA 2D(UNE NOUVELLE AMIE 2D)-N 15-
V,L,Ma,Mi,J:18:15
S,D:13:15,18:30
 
Regia:François Ozon
Cu:Romain Duris, Raphaël Personnaz, Isild Le Besco, Anaïs Demoustier
Gen film:DramăDurata:108 minute
 
După moartea celei mai bune prietene, Claire se lasă pradă unei depresii profunde, dar o descoperire surprinzătoare despre soţul prietenei o face să-i revină pofta de viaţă.
SALA 4:ACASA LA TATA 2D-AP 12-
V,L,Ma,Mi,J:15:15,20:30
S,D:15:45,20:30
 
Regia:Andrei Cohn
Cu:Mirela Oprișor, Ioana Flora, Andi Vasluianu,Alexandru Papadopol
Gen film:Comedie,Dramă,
Durata:91 minute 

Robert este un scriitor tânăr care trece printr-o criză. Decide să se întoarcă acasă în satul natal, prima dată după trei ani de la moartea mamei sale. Nici înainte nu îşi vizita părinţii pea des şi asta se reflectă în relaţia distantă pe care o are cu tatăl lui. Ajuns acasă, îi întâlneşte doi dintre foştii colegi de clasă - pe Petrică - prietenul cel mai bun din copilărie, acum însurat şi cu copii - şi pe Paula - iubita lui din adolescenţă. În 24 de ore rescrie toate relaţiile: cu tatăl lui, cu prietenul cel mai bun, cu prima iubire, cu trecutul.

Sursa foto: cinedam.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii