Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa îşi redeschide porţile, astăzi, prin startul unei noi stagiuni

ro

07 Oct, 2018 14:15 2401 Marime text
Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța dă startul unei noi stagiuni astăzi, cu premiera piesei  „Actrițele”, a autorului spaniol Josep Maria Benet I Jornet, în regia lui Cristian Ioan. În distribuție se regăsesc Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru, Anca Dinicu.
Spectacolul începe la ora 19.00, iar preţul unui bilet este de 70 de lei.

Declaraţie de dragoste

"Veţi avea plăcerea să le vedeţi în distribuţia de astă seară si cu care marturisesc ca am avut o mare bucurie estetica descoperind impreuna in timpul repetitiilor resorturile si motivatiile fiecarui caracter in parte. La finalul muncii noastre comune nu mi-a rămas decât să declar necondiţionat profunda mea admiraţie pentru talentul lor şi să confirm valabilitatea cuvintelor din titlul acestei scrieri făcută în grabă".
Cristian Ioan

Totodată în următoarea perioadă, odată cu deschiderea stagiunii vor fi prezentate o variatate de evenimente şi piese de teatru. Printre acestea se regăsesc piesele "Pijamale" de Mawby Green şi Ed Feilbert, în regia lui Silviu Biriş, în data de 8 octombrie, "Soţ de vânzare" după Mihail Zadornov, în regia lui Marius Gilea pe 13 octombrie. Pentru ca în 19 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui spectacolul de magie al magicianului Mario, denumit "Magic Revolution Show". În luna octombrie Casa de Cultură a Sindicatelor are o ofertă bogată în evenimente pentru publicul constănţean.

Casa de Cultură a Sindicatelor, unul dintre cele mai noi și elegante edificii arhitecturale din perimetrul orașului Constanța, a fost realizată între anii 1976 și 1983, după proiectul arhitectului K.Ghengiomer. Dispune de două săli de spectacole, care pot fi folosite și pentru alte destinații (ședinte, festivități, întâlniri de afaceri etc).

Edificiul reprezintă o îmbinare armonioasă între liniile îndrăznețe ale arhitecturii contemporane și elemente ale artei construcțiilor românești tradiționale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii