Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Metropolis - „Cinema în aer liber” Film nominalizat la Oscar, în această seară, la City Park Mall

ro

02 Aug, 2014 15:05 1977 Marime text
Caravana Metropolis - „Cinema în aer liber” a ajuns la Constanţa, unde a instalat cel mai frumos şi performant cinematograf de vară. O selecție impresionantă de filme, aclamate de critici la festivaluri importante, vor putea fi vizionate de către constănţeni în aer liber, în curtea din spatele complexului City Park Mall.
 
Astfel, în spatele mall-ului City Park, de marţi, a început proiectarea unor filme extraordinare, iar în această seară, de la ora 21:30, va rula producţia norvegiană „Kon-Tiki”, în regia lui Joachim Roenning şi Espen Sandberg. „Kon-Tiki” a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin în anul 2013.
Filmul relatează epopeea exploratorului norvegian Thor Heyerdahl, care a traversat Oceanul Pacific timp de 101 zile cu o plută din lemn de balsa, împreună cu cinci oameni, pentru a dovedi că sud-americanii în epoca pre-columbiană ar fi traversat oceanul pentru a se stabili în insulele polineziene.
 
Evenimentul Caravana Metropolis - „Cinema în aer liber” este organizat de Asociația Culturală Metropolis, înfiinţată de producătorul Daniel Mitulescu, ce are ca principal scop realizarea de evenimente non-profit de educare a publicului tânăr.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii