Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Amanta", la Centrul Cultural Multifuncțional Jean Constantin - Constanța. O distribuție excepțională!

ro

22 May, 2022 10:24 3459 Marime text
Comedia "Amanta" în regia lui Armand Calinovici (Armand Calotă), foto: centruljeanconstantin.ro
 

Comedia "Amanta" în regia lui Armand Calinovici (Armand Calotă), este pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiți de public pentru rolurile de excepție interpretate pe marile scene de teatru din România: Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu), Magda Catone / Iuliana Moise / Liliana Pană (Didina Strâmbuleanu), Eugenia Șerban / Ileana Olteanu (Olga), Marcelo Cobzariu / Ovidiu Cuncea (Traian Bungrăzescu), Gavril Pătru / Dorin And one / Edi Cîrlan (Matei Pintenaru).

 

 Vă așteptăm luni, 23 mai, la ora 19.00, la spectacolul de teatru Amanta - o adaptare după "Încurcă lume" de A.D. Hertz., transmie reprezentanții  Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.



O distribuție excepțională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Biletele se pot cumpăra doar online, de aici. 

Acțiunea se desfășoară la începutul sec.XX ... în zori, când avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsura și... “ooooops”… Didina nu doarme căci e furioasă. Câți dintre dumneavoastră nu ați pregătit o minciună când ați lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite? Dar ce te faci când minciuna, o invenție de moment, folosită de avocat se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă?

 

Hai să vedem pe unde scoți cămașa...când în familie cumnatul e procuror.
 


Vă așteptăm la spectacolul de comedie "Amanta" de A.D. Hertz pentru a afla împreună cum va ieși din încurcătură avocatul infidel., au mai transmis reprezentanții instituției mai sus menționate. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii