Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:01 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane Piesa de teatru „Alex, fost Gogo!”, pe plaja „Oha Beach” din Mamaia Nord

ro

20 Aug, 2015 09:40 990 Marime text
 
Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (ANTIP), prin Centrul Regional Constanţa, organizează mâine, începând cu orele 19.00, pe plaja „Oha Beach” din Mamaia Nord, la piesa de teatru „Alex, fost Gogo!”.

Piesa de teatru este creată şi interpretată de trupa „UNTEATRU” şi face parte din campania naţională de prevenire a traficului de persoane „Cere ajutor, nu cerşi!” din cadrul proiectului „Modele de bune practici privind asistenţa acordată victimelor traficului de persoane”.

Unul dintre obiectivele proiectului vizează reducerea vulnerabilităţii comunităţilor cu potenţial victimologic ridicat (inclusiv persoanele de etnie romă), prin creşterea gradului de conştientizare cu privire la traficul de persoane şi riscurile asociate acestui tip de infracţionalitate.

În vederea îndeplinirii acestui obiectiv, Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (ANITP) – promotorul acestui proiect, împreună cu partenerii săi:  Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul pentru Cercetarea şi Prevenirea Criminaltăţii (IGPR-ICPC),  AIDrom, Asociaţia Telefonul Copilului, Asociaţia Zâmbetul Îngerilor (AZI) şi ADPARE, implementează la nivel naţional campania de prevenire a traficului de persoane „Cere ajutor, nu cerşi!”.

Mesajul campaniei este: „Mâna întinsă nu primeşte ajutor, primeşte bani pentru traficanţi!”.

La nivelul judeţului Constanţa, evenimentul va fi organizat de echipa ANITP împreună cu partenerii din cadrul IGPR-ICPC şi asociaţia AZI.

Proiectul este finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014, prin programul RO 20 „Violenţă domestică şi violenţă bazată pe deosebirea de sex”.
 
Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen înfracţional.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii