Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caretta - Producator si distribuitor tigla metalica, elemente si accesorii

ro

22 May, 2013 22:58 14160 Marime text
Caretta este o firma ce produce tigla metalica, elemente si accesorii, sisteme pluviale rectangulare. Caretta detine stocuri de tabla tip tigla de 3 tipuri si pe diverse culori, astfel isi permite sa mentina preturile mici in comparatie cu firmele concurente.
Tabla tip tigla CARETTA este un produs obtinut din otel zincat, protejat pe ambele fete de un sistem multistrat, pe care praful si alte impuritati sunt usor indepartate de ploaie, lasand in urma impresia unui acoperis ca nou pe toata durata lui de viata. Acest tip de tigla metalica se comporta excelent la solicitarile mecanice, fiind un produs care nu se sparge si nu crapa.Montajul este unul rapid si usor datorita dimensiunilor de pana la 3,6 m si a greutatii reduse pe care il are o coala.
Un acoperis CARETTA are o garantie de 30 de ani si impreuna cu un sistem pluvial Caretta , acoperisul dumneavoastra va fi estetic si de calitate.
Preturile pentru tigla metalica si elementele necesare unui acoperis sunt foarte mici in comparatie cu firmele concurente, deoarece sistemul pluvial Caretta este produs integral de catre aceasta firma, iar tabla acoperis tip tigla metalica este produsa de catre Caretta, la un pret foarte mic. Multe firme sunt reselleri, adica achizitioneaza tigla metalica de la producatori gen Caretta si vand mai departe cu un pret mai mic tigla iar diferenta de bani este pusa la pretul jgheaburilor, burlanelor si cam tot ce tine de sistem pluvial. Intotdeauna orice client o sa cumpere mai scump de la astfel de firme.
Caretta asigura transportul gratuit in toata tara in maxim 24 ore.

Depozit Tigla Metalica Constanta - showroom/depozit - Bdul. Aurel Vlaicu nr 144 - (vis-a-vis de Real 2 si Black Sea, cu intrare din sensul giratoriu)
Tel: 0766 565 074, 0766 701 882
Tel: 0341 456 408
E-mail: office.constanta@caretta.ro
Web: http://caretta.ro/tigla-metalica-constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii