Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Fostul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan găsit decedat într-un hotel din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

03 Feb, 2022 16:56 4362 Marime text
Fostul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan s-a stins din viață. 

Anunțul a fost făcut de Ministerul Justiției pe pagina de Facebook.
 

Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.
Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare.
Dumnezeu să-l odihnească!
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!“ - se arată în anunțul Ministerului Justiției. 


Conform unor surse Claudiu Bejan ar fi fost găsit decedat într-una dintre camerele hotelului Megalos din Constanța. Mai exact acesta ar fi fost găsit în baie. 

Bejan a fost în perioada noiembrie 2002 - august 2007, directorul Penitenciarului Poarta Albă, după care, din septembrie 2007 şi până în luna august 2008, a ocupat funcţia de director adjunct pentru educaţie şi asistenţă psihosocială în cadrul aceleiaşi unităţi de detenţie.

Din septembrie 2008 şi până în ianuarie 2010, Claudiu-Cătălin Bejan a fost directorul Direcţiei Reintegrare Socială din ANP, iar din februarie 2010 şi până în mai 2012, a fost director adjunct pentru educaţie şi asistenţă psihosocială în Penitenciarul Poarta Albă. Mai departe, din luna iunie 2012 şi până în aprilie 2013, Bejan a fost directorul general adjunct al ANP, iar din luna mai 2013, ocupă funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

La data de 2 mai 2014 prin decret prezidențial semnat de președintele României, de atunci, Traian Băsescu, a fost avansat la gradul de chestor.

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii