Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost consilier al lui Ion Iliescu s-a stins din viață. Mesaje de condoleanțe transmise familiei

ro

06 Jan, 2023 14:09 2364 Marime text
Deces. Foto: PexelsUnul dintre foștii consilieri ai președintelui româniei Ion Iliescu s-a stins din viață. Vestea dispariției lui Constantin Gheorghe a fost dată de fostul său coleg, Șerban Nicolae care a postat un mesaj pe pagina sa de facebook. 
 

„Incredibil! Aflu acum despre trecerea la cele veșnice a fostului meu coleg, Constantin Gheorghe. Încă nu-mi vine să cred...
Între 2001 și 2004 am fost amândoi consilieri de stat la Administrația Prezidențială. O minte complexă ce producea, spectaculos și eficient, idei, observații discursuri, analize, evaluări și soluții.
Un iubitor de frumos, un iubitor de viață... Să te odihnească Dumnezeu, prietene“ - este mesajul lui Șerban Nicolae. 

„Multi oameni il stiu pe Constantin Gheorghe din postarile de pe Facebook. Eu il stiu ca un unchi, un om cu o personalitate unica, inteligent, putin excentric, caruia ii placea sa citeasca si sa scrie. Pentru mine, va ramane unchiul care venea sa ma ia de la gara cand imi vizitam bunicii in Bucuresti, care se enerva repede in trafic, care putea sa vorbeasca ore intregi despre absolut orice, care era mereu dispus sa ofere un sfat. Era un om cu un ras molipsitor si cu o personalitate puternica. A fost un om deosebit si ne va lipsi“ - a precizat nepotul lui Constantin Gheorghe pe Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii