Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Doliu în comuna Cumpăna. „Un suflet bun și puternic s-a înălțat la stele“

ro

08 Nov, 2023 20:01 2917 Marime text
Administrația Publică Locală a comunei Cumpăna anunță, cu profundă tristețe, stingerea din viață a domnului Panait Maravei – președintele Clubului Vărstnicilor, la venerabila vârstă de 90 de ani. Un suflet bun și puternic s-a înălțat la stele.

Peste toate etapele vieții, domnul Panait Maravei, un om înțelept, dârz, hotărât și cu credință în Dumnezeu, a trecut cu demnitate și seriozitate, trăsături care l-au caracterizat de-a lungul întregii sale existențe, fiind un reper moral pentru noi.

Noi, cei care am rămas, vom învăța din experiența și exemplul pe care ni le-a oferit cu generozitate, îi vom purta recunoștință veșnică și-i vom cinsti memoria de-a pururi.

Vestea plecării pe drumul veșniciei ne-a întristat pe toți, iar durerea dispariţiei nu poate fi alinată decât prin rugăciune, comemorare pioasă și recunoștință pentru tot ceea ce a dăruit de-a lungul întregii sale vieți.

Sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei îndurerate!

Cu o rugăciune, o candelă aprinsă, o floare și un gând pios, ne luăm rămas bun și ne rugăm Bunului Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină.

Îngerii să-l însoţească, ruga familiei să-l ajute, iar Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l țină, de-a pururi, în lumina sa veșnică!- transmit reprezentanții Administrației Publice Locală a comunei Cumpăna.  


Citește și:

Știri ConstanțaRazie în Cumpăna și Agigea! Valoarea amenzilor (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii