Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanței, Vergil Chițac, în doliu. „A fost un prieten extraordinar, un tată, un soț și un bunic foarte iubit”

ro

03 Nov, 2022 19:17 8817 Marime text
Primarul Vergil Chițac, edilul Constanței, a transmis un mesaj de condoleanțe către familia și apropiații primarului de la Mihai Viteazu, județul Constanța, Gheorghe Grameni, care s-a stins în data de 3 noiembrie 2022.

Cotidianul ZIUA de Constanța l-a contactat pe primarul Constanței care s-a arătat profund îndurerat după aflarea veștii morții prietenului său drag Gheorghe Grameni. Acesta a transmis următorul mesaj:

„Cu adâncă durere în suflet am aflat astăzi că bunul meu prieten Gheorghe Grameni a trecut în neființă. Un om extraordinar,  un exemplu de bune practici în administratia publică locală, un om care și a dedicat peste 20 de ani din viața comunității din localitatea Mihai Viteazu. Dincolo de funcția de primar deținută timp de 6 mandate a fost un prieten extraordinar, un tată,  soț și bunic foarte iubit.  Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii