Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri constănțean Grigore Comănescu, condus mâine pe ultimul drum

ro

12 Apr, 2023 13:29 3781 Marime text

Omul de afaceri constănțean Grigore Comănescu a încetat din viată.

Acesta va fi condus pe ultimul drum mâine, 13 aprilie, începând cu ora 13.00. 

Cu inimile îndoliate, familia anunță mutarea la cele veșnice, pe 11 aprilie, a celui care a fost Grigore Comănescu, tată, soț, bunic model.

Cei care doresc să își ia rămas bun sunt așteptați astăzi, 12 aprilie, la casa mortuară din incinta cimitirului Municipal din Constanța, de la ora 19.00.

Slujba de înmormântare va fi săvârșită mâine, 13 aprilie, începând cu ora 13.00, la biserica din Sibioara, ctitorită de familie.

Bunul Dumnezeu să vă primească rugăciunile și să-l odihnească în rândurile drepților!, a transmis cu durere familia. 


Despre Grigore Comănescu 

Grigore Comănescu s-a născut în comuna Dragoş Vodă, din judeţul Călăraşi, la data de 4 august 1958, urmând să împlinească anul acesta vârsta de 65 de ani. El are mai multe societăți, cele mai cunoscute fiind Comprest Util sau Asfalt Dobrogea.
 
Comănescu a deținut mai multe business-uri legate îndeosebi de producerea betonului. De asemenea, Grigore Comănescu este ctitorul mai multor biserici din judeţul Constanţa. Nu-i plăcea să vorbească despre avuţiile sale şi nu deţinea extravaganţa unuia care apare în Top 300 milionari. Era cunoscut drept un om modest cu o familie frumoasă. Menționăm că Grigore Comănescu era și socrul deputatului liberal, Marian Crușoveanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii