Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O jurnalistă a fost găsită moartă în propria locuință, cu capul pe masă. „Avea niște ochi verzi cum rar întâlnești prin lumea asta”

ro

26 Jun, 2022 17:29 2635 Marime text
foto: unsplash/ Nicola Fioravanti

Jurnalista Gabriela Vlăsceanu, care în ultimul timp s-a implicat în ajutorul umanitar acordat refugiaților din Ucraina, în Gara de Nord din București, s-a stins din viață. Ea ar fi fost găsită moartă în propria casă, cu capul pe masă. 

Anunțul a fost făcut de Dana Fodor Mateescu, care o cunoștea de 15 ani și care spunea despre Gabriela c,ă încă de la începerea războiului, din luna martie, ea a fost pe baricade intrând în comunitatea voluntarilor de la Gara de Nord. 

Potrivit Danei Fodor Mateescu, Gabriela Vlăsceanu ar fi fost găsită moartă în propria locuință, cu capul pe masă. 
 

„Avea niște ochi verzi cum rar întâlnești prin lumea asta: mari, curați, luminoși, cu transparențe de piatră prețioasă. Era frumoasă Gabi, avea ceva al ei, pe care nu i-l putea șterge nimeni și nimic de pe chip, oricât de mult ar fi necăjit-o”, scrie Dana Fodor Mateescu, pe blogul personal. 


Și comunitatea de voluntari din Gara de Nord deplânge pierderea, prea devreme, a Gabrielei. 
 

„Astăzi este o dimineață extrem de tristă în care comunitatea de voluntari din #GaraDeNord a pierdut un om și un suflet minunat.
Încă sunt în stare de șoc de la aflarea cumplitei vești că Mimi, draga noastră Mimi (Gabriela Vlasceanu Vlascea), de la sala 2, a plecat atât de devreme către îngeri.
Zbor lin să ai, frumoasa noastră! Rămâi veșnic în inimile noastre! O să îmi lipsești tare mult...”, se arată într-un mesaj, pe Facebook.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii