Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălin Ionescu, în doliu! Tatăl său a murit

ro

16 Aug, 2021 17:45 1590 Marime text
  • Anunțul a fost făcut de prezentatorul TV pe pagina sa de Facebook. 
Doliu în familia lui Mădălin Ionescu.Tatăl cunoscutului prezentator TV s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. 

Anunțul a fost făcut de acesta pe pagina sa de Facebook. 

„Tatăl meu s-a stins seara trecută… în prezența mea și a mamei mele…  Așa a fost să fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El… s-a numit Marin și s-a dus dincolo în preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult!

Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor ! Nu o să pot uita vreodată contorsionarea aceea specifică momentului în care sufletul se desprinde de trup… și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința sau să-l întărească decisiv.

A fost cel mai bun tată, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșita. Pot să spun despre el că nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt… îl cunosc toți cei care au interacționat cu el.

Un om cu o vocație umanistă puternică și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat în ultimii ani.

Tata a fost unul din cititorii multora dintre hidrocentralele românești . Unul dintre eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria față de țară, fără să ceară aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred că acest fapt e un privilegiu al destinului. Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât să vă rog : iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă.

Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc…  golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea… Părinți, iubiți-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare și unică! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a scris Mădălin Ionescu, pe pagina de Facebook. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii