Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Învățământul constănțean, în doliu Stelian Marinescu, fostul director al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, a încetat din viață

ro

14 Jan, 2022 18:12 11574 Marime text


Profesorul de educație fizică Stelian Marinescu, fostul director al Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Constanța, s-a stins vineri din viață, la vârsta de 68 de ani. 

Anunțul a fost făcut de fostul președinte al Asociației Elevilor din Constanța, Constantin-Alexandru Manda, pe pagina de Facebook.

Acesta spune despre Stelian Marinescu că a fost „unul dintre cei mai dedicați și implicați manageri școlari” și „a făcut din Colegiul „Mihai Eminescu" o școală pentru fiecare copil”. 

 

„Astăzi a plecat la cele veșnice profesorul Stelian Marinescu, fostul director al Colegiului Național "Mihai Eminescu" din Constanța. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Unul dintre cei mai dedicați și implicați manageri școlari din câți am cunoscut, un om care și-a pus viața în slujba educației, un promotor al implicării elevilor în comunitate, un prieten al mișcării de reprezentare a elevilor.

În calitate de director adjunct și, mai apoi, director, profesorul Stelian Marinescu a făcut din Colegiul „Mihai Eminescu" o școală pentru fiecare copil - un loc unde nevoile fiecărui elev în parte sunt puse pe primul pe plan, o școală modernă care le cultivă elevilor un set de valori și le dă aripi.

Condoleanțe familiei îndurerate și apropiaților!”, se arată în postare. 

Stelian Marinescu a fost şi profesor de gimnastică, pregătind multe sportive la această disciplină.


Foştii săi colegi şi colaboratori Ilie Floroiu, Elena Frîncu şi Olga Didilescu deplâng şi ei moartea lui Stelian Marinescu.

Dumnezeu să-l aibă în pace! Suntem alături de familia îndoliată!, a fost mesajul acestora.

 

O veste extrem de tristă pentru toţi cei care am fost colegi, cadre didactice la CSS1 Constanţa. Fostul nostru camarad Stelică Marinescu, de la catedra de Gimnastică, s-a stins din viaţă. Dumnezeu să-l odihnească în pace..., a transmis şi antrenorul de nataţie Octaian Tileagă.



Sursa foto: Facebook / Stelian Marinescu 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii