Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Zbor lin spre înaltul cerului, drag camarad!“ Doliu la SMURD Constanța. A murit comandor Octavian-Constantin Măndiță de la Punctul de Operare Aeromedicală Constanța

ro

07 Feb, 2024 11:28 2094 Marime text
Foto: facebook/DSUEste doliu în rândul salvatorilor SMURD din Constanța. Comandorul Octavian Constantin Măndiță s-a stins din viață. 
 

„De astăzi suntem mai puțini
A ales să fie salvator, să facă tot ce-i stă în putință, pentru ca alții să trăiască.
A servit patria și cetățenii timp de 35 de ani, pilotând aeronavele IGAv în cele mai dificile condiții și a reușit să ducă la bun sfârșit misiunile încredințate cu multă empatie și profesionalism.

A purtat pe umeri povara găsirii celor mai rapide soluții pentru ca pacienții transportați, dar și colegii săi, să ajungă cât mai repede, dar în deplină siguranță, la destinație, iar astăzi, mulți semeni de-ai noștri își pot strânge în brațe oamenii dragi datorită lui.

În cei 9 ani petrecuți la Punctul de Operare Aeromedicală Constanța, s-a remarcat ca fiind un camarad și un prieten de nădejde, foarte receptiv și săritor, meticulos și cu frică de Dumnezeu.
Cu capetele plecate și lacrimi în ochi, avem onoarea să vă salutăm, domnule comandor Măndiță Octavian-Constantin, și să vă mulțumim pentru tot!
Veți rămâne veșnic în inimile noastre!
Zbor lin spre înaltul cerului, drag camarad!“ - au precizat reprezentanții IGAv pe Facebook

„Cu fiecare misiune la care a participat, a fost, la propriu, aproape de ceruri.
Acum, a depășit granița, a pășit într-o lume, spunem noi, mai bună!
Cu capetele plecate și lacrimi în ochi, noi, cei de aici, avem onoarea să vă salutăm domnule comandor Măndiță Octavian-Constantin și să vă mulțumim pentru tot!
Zbor lin către îngeri, drag camarad!“ - au transmis și reprezentanții DSU pe Facebook. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii