Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în presa din România! O cunoscută jurnalistă s-a stins din viață la doar 32 de ani

ro

19 Apr, 2023 10:16 1996 Marime text
Jurnalista Iulia Marin s-a stins din viață la vârsta de 32 de ani. Vestea a fost făcută publică de colegii de la ziarul Libertatea. 

„Jurnalistă de politică și investigație cu o experiență de 11 ani, Iulia Marin a lucrat, de-a lungul timpului, la Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul și, în ultimii 3 ani, la Libertatea. Marți, 18 aprilie, polițiștii Secției 21 din Capitală și proprietara apartamentului în care locuia au găsit-o pe colega noastră fără suflare. Ea locuia singură în zona Uverturii din cartierul Militari. Cauzele decesului vor fi stabilite de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în următoarele zile“ - conform Libertatea.ro.

„Iulia Marin nu mai e. Când oamenii nu mai sunt ne amintim cât erau de minunați. Aici nu cred că e cazul. Lumea știa ce jurnalistă talentată, minuțioasă și extrem de muncitoare era. Eșecul nostru e în altă parte.
Iulia Marin a vorbit deschis despre lupta ei cu boala în articole, postări. A făcut-o fără perdea, iar noi i-am apreciat postările, i-am scris poate în privat cât e de curajoasă și talentată. Iulia a făcut toți pașii necesari. Dar noi ce am făcut dincolo de a asista la lupta ei? O luptă ca a Iuliei nu e de dus de unul singur. Și nu se duce cu like-uri și inimioare.
La cât de transparentă a fost Iulia sper ca moartea ei să nu fie în zadar. Sper ca deschiderea Iuliei să nu se încheie cu un necrolog pe o pagină de ziar.
De aseară de când am aflat mă tot gândesc cu rușine unde am fost noi și, mai ales, unde a fost sistemul? Știți voi sistemul ăla medical care să-ți ofere suport, asistență. Sistemul despre care jurnalista Iulia scria“ - a transmis pe Facebook Diana Oncioiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii