Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în presa constănțeană! „Avea în vitrină cel mai mare trofeu - un suflet nobil!”

ro

01 Aug, 2022 10:06 9496 Marime text
foto: unsplash/ Nicola Fioravanti
Doliu în presa constănțeană! Inginerul Luigi Brun a trecut la cele veșnice. Colegii săi de la Radio Constanța deplâng plecarea bruscă și plini de durere își amintesc de cele două decenii petrecute alături de el. Trupul neînsuflețit a fost depus la Casa Albastră.

Redăm mai jos mesajul de condoleanțe.

„DOLIU LA RADIO CONSTANȚA

În astfel de momente, cuvintele par puține, se găsesc greu și nici nu pot exprima durerea pierderii unui coleg, unui prieten, unui OM, așa cum a fost inginerul LUIGI BRUN.

În cei peste douăzeci de ani petrecuți la Radio Constanța a fost și șef, dar nu ne-a lăsat să simțim asta niciodată, așa cum nu ne-a lăsat să-l vedem trist, supărat sau nemulțumit. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, cu o glumă, sau o serie de glume la purtător, el a fost de principiul că faci mai bine treaba cu Prietenie, decât cu severitate.

S-a grăbit să iasă la pensie, pentru că nu dorea să-și neglijeze pasiunea, și anume, pescuitul. El și-a dorit întotdeauna să prindă peștele cel mare, iar când l-a prins, pentru că era un suflet mare și un om generos, l-a eliberat pe loc. Pentru că avea, deja, în vitrină cel mai mare trofeu: un suflet nobil!

LUIGI rămâne, pentru noi toți, un model de OM,  pe care nu-l vom putea uita niciodată!

Rămas bun, prieten drag!”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii