Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea învățământului constănțean. Un fost inspector școlar s-a stins din viață

ro

13 Dec, 2021 19:53 3131 Marime text


Petre Purcărea, fost inspector școlar la disciplina istorie, în cadrul Inspectoratului Județean Școlar Constanța, în prezent pensionar, s-a stins din viață. 


Iată mesajul istoricului Stoica Lascu


 

... don Pedro, s-a înălțat, mult prea devreme, la Ceruri,  (o maladie ce nu iartă, iată, l-a doborât, din nenorocire, azi, pe la ciasul 1 după-amiezi). Dumnezeu  să-l aibe în paza Lui pe bunul și generosul nostru coleg,  prețios și devotat amicus!este anunțul profesorului Stoica Lascu 


Pe pagina de Facebook a soției îndurerate apare o postare de codoleanțe în urma pierderii soțului. 
 

Traim momente triste la disparitia neasteptata a  D-lui Prof .Petre Purcarea, un bun si respectuos vecin .Transmitem sincere condoleante familiei indoliate . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! 


Fiica, împietrită de durere pierderii tatălui a făcut o postare pe Facebook, plină de regret. 


Tatăl nostru iubit și-a încheiat azi misiune pe pământ. De azi ne va ocroti și ne va iubi de unde va de sus, cum a făut mereu cat a fost in viață, iar noi îl vom iubi de aici, de pe pământ! 


Toate detaliile referitoare la depunere și înmormântare, le vom comunica mâine. Să-ți fie calea luminată, tată! Mesajele de condoleanțe curg necontenit pe pagina de socializare a regretatului inspector: „​Condoleanțe“, „​Dumenezeu să vă dea putere să treceți mai ușor prin acestă peirdere“,  „​Dumenezeu să-l odihnească“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii