Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în familia managerului Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn. A murit mama sa

ro

07 Jul, 2023 19:05 1996 Marime text
Foto: PexelsEste doliu în familia managerului Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn, după ce mama acestuia s-a stins din viață. 

Anunțiul a fost făcut public de reprezentanții Teatrului de Stat Constanța care au postat un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook. 

„Într-o familie, durerile unuia sunt resimțite acut de ceilalți. În familia Teatrului de Stat Constanța – pe care Erwin a preluat-o, a adoptat-o (fiind, la rându-i, adoptat de ea) și a consolidat-o – este doliu. Cu toții suntem alături de Erwin Șimșensohn în durerea pierderii mamei sale, îi dorim să fie puternic în fața inevitabilului, chiar dacă s-a produs mult prea devreme, și îl așteptăm lângă noi, la Constanța, la teatru, de unde își extrage energie și sens pentru a-și continua drumul“ - au transmis reprezentanții Teatrului de Stat Constanța pe Facebook.

Citește și: 

Directorii teatrelor și muzeelor față în față cu examinatoriiA început evaluarea anuală a managementului în instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii